Valikko

INTUITIIVINEN, AUTOMATISOITU TAPAHTUMAPAIKKOJEN MYYNNIN HALLINTA

Myydä kokoushuoneita yhtä helposti kuin vierashuoneitasi.

VIERAILUPAIKKOJA VARTEN

Ei enää roskapostia tai pitkiä sähköpostiviestejä asiakkaiden kanssa, jotka katoavat ennen vahvistusta. Pilvipohjaisen ohjelmistomme avulla vieraasi voivat varata kokous- ja tapahtumatilasi minuuteissa, ei tunneissa. Paranna näkyvyyttäsi ja konversiolukuja ja käytä vähemmän aikaa molempiin.

KUMPPANILLE

Tarjoa yritysasiakkaillesi itsepalvelukokous- ja tapahtumaratkaisu, joka helpottaa heidän elämäänsä ja avaa yrityksellesi uuden tulovirran. Anna asiakkaillesi pääsy yli 250 000 kokoushuoneeseen ympäri maailmaa käyttämällä white label -ratkaisuamme tai kumppanuusohjelmaamme.

TAPAHTUMIEN SUUNNITTELIJOILLE JA YRITYSTEN VARAAJILLE

Taksit, suihkukoneet, huvilat, lounaat – voit varata verkossa mitä tahansa maailmassa, ja nyt voit varata myös kokoustiloja. Olemme luoneet ainoan maailmanlaajuisen kokous-, konferenssi- ja tapahtumatilojen online-markkinapaikan, jossa on reaaliaikainen saatavuus, joten voit varata täydellisen huoneen yhdellä napin painalluksella.

Hotel Tech Awards 2022

Äänestetty #1 Online Venue Booking Platform Maailmanlaajuisesti

Olemme ylpeitä ja nöyriä tästä maailmanlaajuisen hotellinomistajien luottamuslauseesta. Tänä päivänä ja aikakautena LVI-palvelujen ostamisen ja myymisen ei pitäisi olla niin vaikeaa kuin se on, ja me autamme tekemään siirtymisestä digitaalisiin, automatisoituihin prosesseihin mahdollisimman nopeaa ja helppoa asiakkaillemme.

Lue lehdistötiedote
Äänestetty #1 Online Venue Booking Platform Maailmanlaajuisesti

API & integraatiot

TÄYDELLISET, REAALIAIKAISET TIEDOT MYYNTIÄ VARTEN

MeetingPackage integroituu olemassa olevaan ohjelmistoosi ja lähettää uusia tietoja molempiin suuntiin, jotta saatavuus, hinnat sekä ruoka- ja juomatiedot ovat aina ajan tasalla. MeetingPackage API:lla on suurin määrä yhteyksiä kokous- ja tapahtuma-alalla.

LISÄTIETOJA

Varausmoottori

SAUMATTOMAT SUORAT M&E-VARAUKSET VERKKOSIVUILTASI

Vieraasi voivat varata huoneita ja ruokailua verkkosivustollasi, ja nyt he voivat varata myös kokous- ja tapahtumatiloja. Voit ottaa käyttöön online-varausjärjestelmämme muutamassa minuutissa ilman koodausosaamista ja seurata, kuinka konversiolukusi kasvavat (ilman välityspalkkiota, tietenkin).

LISÄTIETOJA
SAUMATTOMAT SUORAT M&E-VARAUKSET VERKKOSIVUILTASI

Liiketoimintalaskuri

KUINKA PALJON MAKSAA, JOS ASIAT TEHDÄÄN EDELLEEN VANHALLA TAVALLA?

Mikä on suoran varausjärjestelmän tuotto - kovina lukuina - tapahtumapaikallesi? Vähemmän työtä ja alhaisemmat kustannukset. Korkeammat konversiot ja suuremmat katteet. Lasketaanpa asiaa.

LASKEA HYÖDYT

Tietopohja

Tarvitsetko apua MeetingPackage-palveluiden käyttöön?

MeetingPackage-tietopankin kautta voit hakea vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, nähdä tuote- ja ominaisuuspäivitysten "uutuudet" tai pyytää pääsyä API-kirjastoon.

LISÄTIETOJA
Tarvitsetko apua MeetingPackage-palveluiden käyttöön?

Tapahtumapaikan myynnin hallinta

HALLITA KAIKKEA YHDESSÄ PAIKASSA

MeetingPackage auttaa sinua pitämään sisällön- ja varastonhallinnan hallinnassa, säästämään aikaa ja parantamaan myyntikatteita. Dynaaminen hinnoittelu parantaa käyttöastetta ja tuloja, ja ajantasaiset tarjoukset antavat vieraillesi mahdollisuuden muokata varauksiaan.

LISÄTIETOJA
HALLITA KAIKKEA YHDESSÄ PAIKASSA

Jäsen ja osakas

Varaa kokoustilat

LÖYDÄ TÄYDELLINEN TILA SEURAAVALLE KOKOUKSELLESI

Tutustu yli 250 000 tapahtumapaikkaan ympäri maailmaa. Varaa tai lähetä kysely napin painalluksella.

TUTUSTU TAPAHTUMAPAIKAN TILOIHIN

Me huolehdimme sinusta

Ratkaisut

Webinaarit tapahtumapaikkoja varten

MITEN MYYDÄ KOKOUSTILOJA

Tutustu webinaarisarjaamme, jossa käsitellään M&E-myyntiprosessien automatisointia ja parantamista. Ilmoittaudu seuraavaan live-tapahtumaan tai tutustu kirjastoomme, jossa on suosikkiaiheita, kuten integrointi OPERAan ja pandemian torjuntavinkkejä.

REGISTER

Analytiikka

Hyödynnä digitaalisen mainonnan kaikki mahdollisuudet

Varausmoottorimme avulla voit mitata koko tapahtumaputken ensimmäisestä mainoksen klikkauksesta varsinaiseen tapahtumapäivään ja tapahtuman kokonaisarvoon asti.

LUE LISÄÄ
Hyödynnä digitaalisen mainonnan kaikki mahdollisuudet