Meny

PARTNERS

Erbjud dina kunder en enkel lösning för mötesrumsbokning, med onlinetillgänglighet och dynamisk prissättning. Eller använd vår mjukvara som en mötesbokningstjänst för dina kunder.

Är du en av de följande?

Resebyråer

Som resebyrå kan du erbjuda företagsbokare mer än 250 000 mötesrum genom vår white label-lösning med branding enligt ditt eget varumärke.

Online Travel Agencies

Som Online Travel Agency (OTA) can du uppgradera din service för företagskunder. Använd vår white label, skräddarsydd enligt ditt eget brand, eller vår API som din lösning på en till vinstkälla för ditt företag.

DMCs

Som Destination Management Company (DMC) kan du enkelt erbjuda en smidig boknings lösning online för företagsresenärer och lokala kunder.

Stärk ditt utbud och service

Gör dina kunder glada

Dagens företagsbokare är mer och mer tekniskt kunniga, så att kunna erbjuda snabb onlinelösning kan verkligen göra skillnad för ditt företag. Boosta din service för företagskunder medan du ökar både vinst och kundnöjdhet. Är du redo att ta steget mot framtiden?

En av våra partners

CWT i Norden, Italien, Spanien, Lettland och Litauen har valt att jobba med oss

Den nordiska marknaden har i många år letat efter ett friktionsfritt sätt att boka mötes- och konferenslokaler online. När MeetingPackage kontaktade oss var det en perfekt matchning. Ett ungt företag med en stark förståelse för marknaden och en smidig syn på utveckling – alltid redo att göra det lilla extra för att göra vår gemensamma satsning till en succé.

Säger Pernilla Andrén, Senior Director Nordic M&E.

CWT Easy Meetings

Några av våra partners