Meny

Individuella hotell

Förenkla försäljningsprocessen för dina möteslokaler. Öka din mötesplats synlighet, fånga upp nya och existerande kunder och öka din konversionsprocent medan du sparar timmar.

Otaliga fördelar

Real time meeting rooms sales

Sälj i realtid

Sälj dina mötesrum i realtid med bara några enkla steg, öka din konversion till över 70%  och tilläggssälj dina tjänster.

Corporate customers

Större kundbas

Få global synlighet via MeetingPackage genom partners inom kanaldistribution, och öka trafik och bokningar.

Online payment

Onlinebetalning

Erbjud dina kunder en säker betalningstjänst. Välj dina försäljningsvillkor och gör betalningsprocessen snabbare.

Hantera dina möteslokaler som ett proffs

Överträffa dina kunders förväntningar

Erbjud bokning i realtid och hantera både online- och offlinebokningar genom offerter med ditt eget varumärke. Vi vet att ett självständigt hotell behöver ett verktyg som kan hjälpa till att maximera vinsten medan man bibehåller en personlig touch. Vi har designat lösningen för dig.

Vad våra kunder säger

Vi har samarbetat med MeetingPackage både genom den globala distributionskanalen och mera nyligen genom bokningsmotorn som finns på vår hemsida. Ett självständigt hotell som vårt måste jobba hårt för att hitta nya sätt att erbjuda kunderna toppmoderna tjänster och lösningar. Vi vill särskilja oss genom vårt tjänsteutbud, inklusive de senaste digitala lösningarna.

     Päivi Laine, CEO på Hotel Haaga Central Park

Hotel Haaga logo

Individuella hotell

Funktionsdagbok

Du har ingen programvara för att hantera dina mötesrum, och kanske förlitar du dig fortfarande på en exceltabell för att hålla reda på bokningarna? Sluta oroa dig, gör ditt liv lättare och ditt team gladare genom att använda vår funktionsdagbok i toppklass! Överraska nya och existerande kunder genom att erbjuda dem bokning i realtid, hantera både online- och offlinebokningar smidigt och hantera dina möteslokaler som ett proffs. Allt i ett verktyg!

Funktionsdagbok

Individuella hotell

Tilläggssälj dina tjänster

Visa och tilläggssälj dina tjänster, mat och dryck på ett behändigt sätt genom katalogfunktionaliteten. Ladda upp dina produkter, skräddarsydda priser och serveringstider och låte kunderna välja sina favoriter medan de gör sin bokning. Att visa och sälja ditt utbud har aldrig varit lättare!

Tilläggssälj dina tjänster

Individuella hotell

Inga fler PDF-filer

Säg adjö till de där otaliga, irriterande PDF-filerna som kännetecknar varenda mötes- eller konferensförfrågan. Kommunicera direkt med dina kunder genom vår splitternya bokningshanteringssida. Editera din offert, tilläggssälj dina tjänster och håll reda på all kommunikation utan tiotals mail att gå igenom. Du kommer att spara timmar medan du ger dina kunder snabbare support.

Inga fler PDF-filer

Spara tid

Mera försäljning och mindre arbetsbörda

Uppdatera priserna för dina möteslokaler och hantera alla dina förfrågningar i en och samma plattform. Detta sparar timmar av din tid! Oberoende om du är på jakt efter att öka synligheten för din mötesplats, eller att fånga flera kunder från tredjepartsleverantörer eller din egen hemsida - vi har lösningen för dig. Våra mötes- och evenemangsspecialister är glada att höra din berättelse.

För individuella hotell

Online-bokningsmotor

Det är nya tider, och idag förväntar sig onlinebokare en snabbare köpprocess. Effektivisera försäljningsprocessen för mötesrum genom att bädda in vårt revolutionära bokningsmotor för mötesrum på din hemsida. Börja sälja dina möteslokaler på ett ögonblick: visa dina mötesrum i detlaj, sälj i realtid med dynamisk prissättning och noll provision! Är du redo att höja din konversion till över 70%?

LÄS MER
Online-bokningsmotor

För individuella hotell

Molnbaserad försäljning och catering

Hantera dina inventarier och bokningar i några enkla steg via en enda plattform. Sälj dina mötesrum med dynamisk prissättning, tilläggssälj dina tjänster och kommunicera med dina kunder genom vår användarvänliga bokningshanteringssida. Skippa alla de där PDF-filerna och håll reda på hela kommunikationskedjan.

LÄS MER
Molnbaserad försäljning och catering

För individuella hotell

Globalt distributionssystem

Ivrig att fånga upp nya kunder och öka konversionstalen? Kanske från andra sida jordklotet? Luta dig tillbaka och låt oss sköta jobbet för din del: genom att skapa en profil på MeetingPackage kommer du åt den globala kundbasen från våra partners i kanalhantering. Öka trafiken och bokningarna medan du håller ett enda konto uppdaterat!

LÄS MER
Globalt distributionssystem