Meny

MÖTESPLATSHANTERING FÖR HOTELLKEDJOR

Öka vinsten på din mötesförsäljning med ett lättanvänt system för möteplatshantering. MeetingPackage är den enda plattformen som låter dig hantera din inventariedistribution över hundratals kanaler, använda dynamisk prissättning för att optimera din avkastning och boosta dina försäljningsaktiviteter genom att aktivera bokning i realtid.

Hotellkedjor

Flexibla APIs & Integrationer

På MeetingPackage anser vi att du ska kunna hantera alla dina mötes- och konferensbokningar in en enda process med mindre stress. Vår flexibla REST API-struktur tillåter integration med ett flertal olika leverantörer av mjukvaror för mötesplatser. Tillgänglighet, priser och bokningar hämtas och förs smidigt från systemet på MeetingPackage till din egen mjukvara och vice versa. Klarar ditt system av det? Kontakta oss så kontrollerar vi.

LÄS MER

Ta kontroll

Ta din mötes- och konferensförsäljning till detta århundrade

Att hantera flera mötesplatser och samtidigt maximera både investeringar och vinst kan vara en utmaning. Vi är här för att hjälpa dig.

Kundberättelse

För att utnyttja den digitala tillväxten

Utvecklingen av digitala lösningar påverkar hotell- och mötesindustrin varje dag. För at utnyttja den digitala tillväxten på marknaden måste hotellen ha erfarna och pålitliga partners. När jag hörde om MeetingPackage blev jag exalterad, för produkten och servicen är i toppklass. Därtill var integrationsprocessen felfri och vi fick hjälp av teamet om det behövdes. Det kändes faktiskt som om vi hade dem på vårt kontor. Vi har använt MeetingPackage på vår hemsida i två-tre veckor och vi har redan fått bokningar, inklusive en bokning av en stor internationell klient som kommer att hålla sitt möte hos oss. Ett stort tack till MeetingPackage, som också öppnar portarna för oss till den nordiska mötesmarknaden. Det har varit en fin start för oss och MeetingPackage har en stor roll att spela i det.

     Unique Hotels, Tallinn

MeetingPackage for Hotel chains

Hotellkedjor

Bokningsmotor för möten och konferenser

Implementera vår bokningsmotor på din hemsida på några minuter och höj din konversionsprocent från förfrågning till bekräftelse till över 70%. Överträffa förväntningarna hos både existerande och nya kunder medan du gör försäljningsprocessen för dina mötesrum effektivare. Fördelarna är otaliga...

LÄS MER
Bokningsmotor för möten och konferenser

Hotellkedjor

Försäljning & catering - Mindre stress och krångel

Hantera din mötesplats varifrån som helst med vår molnbaserade mjukvara för mötesplatshantering, vilken gör det till en enkel match att få tillgång till alla de verktyg du behöver för att öka din mötesförsäljning. Skapa offerter och kontrakt med din egen branding. Definiera bottenplaner, rumsmått, bilder, meny- och katalogartiklar med bara några klick. Fakturera enkelt och ta emot betalningar direkt. Minska tiden som krävs för hantering av förfrågningar och bokningar från timmar till bara minuter!

LÄS MER
Försäljning & catering - Mindre stress och krångel

Gå med i revolutionen

Vissa hotellkedjor har gått med i vår mission att göra mötesbokningar lika enkla som att boka hotellrum.

Hotellkedjor

Globalt distributionssystem

Hantera dina mötesrum på ett enda ställe, och uppdatera hundratals mötesbokningskanaler såsom TMC’s, OTA’s, DMC’s, företagsintranät, assistentgrupper och många flera på en gång. Att fånga upp nya kunder och öka din vinst har aldrig varit snabbare eller lättare!

LÄS MER
Globalt distributionssystem

Hotellkedjor

Analytik & Rapportering

Spara tid och maximera din omsättning. Vår flexibla rapportering ger dig exakt vad du behöver för att nå dina mål medan du samtidigt drar ner på stressen. Oberoende om du använder analytik från MeetingPackage, dina egna källor eller om du vill ha skräddarsydda rapporter - vi är här för att hjälpa ditt företag att växa.

LÄS MER
Analytik & Rapportering

Andra behändiga funktioner

För en hotellkedja finns det många krav på tjänstefunktioner för att få mötesförsäljningen att gå som på räls.

Inbox MeetingPackage

Lättanvänd inbox

I inboxen kan mötesplatsens systemanvändare, t.ex. försäljningsteamet, på ett ögonblick se vilka bokningar som kräver deras uppmärksamhet. Resultaten kan filtreras enligt det du söker. Den intuitiva användarupplevelsen sparar värdefull tid för din personal jämfört med en traditionell e-postinbox.

Online payment

Onlinebetalningar

Med den molnbaserade mjukvaran för mötesplatshantering från MeetingPackage kan du byta till säkra onlinebetalningar och välja vilka rum och paket du vill sälja online. Vi erbjuder in integrerad tjänst via Stripe och, på begäran, andra betalningsportaler

 

User rights

Användarrättigheter för personal

Organisera dina kontorsuppgifter och gör livet lättare. Bestäm vem som tar emot bokningsmail, vem som kan redigera mötesplatsens information och funktionsdagbok, vem som hanterar rapportering och mycket mera.

Customer data

Hantera kundinformation

Hantera dina kunduppgifter på MeetingPackage-plattformen eller välj att integrera kunddata med din egen databas. Att hantera bokningar både online och offline kommer att bli ännu snabbare!