Meny

INTUITIV, AUTOMATISERAD HANTERING AV FÖRSÄLJNING AV LOKALER

Sälj dina mötesrum lika enkelt som du säljer dina gästrum.

FÖR ARENOR

Inga fler skräpiga eRFP:er eller långa mejlväxlingar med kunder som försvinner innan de bekräftas. Med vår molnbaserade programvara kan dina gäster boka dina mötes- och evenemangsutrymmen på några minuter, inte timmar. Öka din synlighet och din konverteringsgrad, och spendera mindre tid på att göra båda.

FÖR PARTNERS

Erbjud dina företagskunder en självbetjäningslösning för möten och evenemang som gör deras liv enklare och öppnar en ny intäktsström för ditt företag. Ge dina kunder tillgång till över 250 000 mötesrum runt om i världen med hjälp av vår white label-lösning eller vårt affiliateprogram.

FÖR EVENEMANGSPLANERARE OCH FÖRETAGSBOKARE

Taxibilar, jetplan, villor, lunch – du kan boka vad som helst i världen online, och nu kan du också boka mötesplatser. Vi har skapat den enda globala online-marknadsplatsen för mötes-, konferens- och evenemangsutrymmen med tillgänglighet i realtid så att du kan boka det perfekta rummet med ett knapptryck.

Hotel Tech Awards 2022

Den främsta plattformen för bokning av arenor online i världen

Vi är stolta och ödmjuka över detta förtroende från hotellägare över hela världen. I vår tid borde det inte vara så svårt att köpa och sälja M&E-tjänster som det är, och vi är här för att hjälpa till att göra övergången till digitala, automatiserade processer så snabb och enkel som möjligt för våra kunder.

Läs pressmeddelandet
Den främsta plattformen för bokning av arenor online i världen

API och integreringar

KOMPLETTA UPPGIFTER I REALTID FÖR FÖRSÄLJNING

MeetingPackage integreras med din befintliga programvara och skickar ny information i båda riktningarna så att tillgänglighet, priser och information om mat och dryck alltid är uppdaterad. MeetingPackage API har det största antalet anslutningar inom mötes- och evenemangsbranschen.

LÄS MER

Bokningsmotor

SMIDIGA DIREKTA M&E-BOKNINGAR FRÅN DIN WEBBPLATS

Dina gäster bokar rum och restauranger på din webbplats, och nu kan de också boka dina mötes- och evenemangslokaler. Du kan konfigurera vår onlinebokningsmotor på några minuter, utan att behöva ha några kunskaper om kodning, och se hur dina konverteringssiffror ökar (utan provision, förstås).

LÄS MER
SMIDIGA DIREKTA M&E-BOKNINGAR FRÅN DIN WEBBPLATS

Kalkylator för affärsidé

HUR MYCKET KOSTAR DET ATT FORTSÄTTA ATT GÖRA SAKER PÅ DET GAMLA SÄTTET?

Vad är avkastningen - i hårda siffror - på en direktbokningsmotor för din lokal? Mindre arbete och lägre kostnader. Högre konverteringar och högre marginaler. Låt oss räkna på det.

BERÄKNA FÖRMÅNER

Kunskapsbas

Behöver du hjälp med att använda MeetingPackage-tjänster?

I MeetingPackages kunskapsdatabas kan du söka svar på de vanligaste frågorna, se vad som är nytt i produkt- och funktionsuppdateringar eller begära tillgång till vårt API-bibliotek.

LÄS MER
Behöver du hjälp med att använda MeetingPackage-tjänster?

Försäljning av lokaler

HANTERA ALLT PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE

MeetingPackage hjälper dig att hålla koll på innehålls- och lagerhantering, vilket sparar tid och förbättrar försäljningsmarginalerna. Dynamisk prissättning förbättrar beläggning och intäkter, medan uppdaterade erbjudanden gör det möjligt för dina gäster att anpassa sina bokningar.

LÄS MER
HANTERA ALLT PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE

Ledamot och partner i

Boka mötesrum

HITTA DET PERFEKTA UTRYMMET FÖR DITT NÄSTA MÖTE

Utforska över 250 000 platser runt om i världen. Boka eller skicka en förfrågan med ett klick på en knapp.

UTFORSKA UTRYMMENA FÖR MÖTESPLATSERNA

Vi har allt för dig

Lösningar för

Webbinarier för lokaler

HUR MAN SÄLJER MÖTESRUM

Kolla in vår serie webbseminarier om hur du kan automatisera och förbättra dina försäljningsprocesser inom M&E. Anmäl dig till nästa live-event eller utforska vårt bibliotek med favoritämnen som integrering med OPERA och tips om återhämtning vid pandemier.

REGISTRERA

Analyser

Utnyttja den digitala reklamens fulla potential

Med vår bokningsmotor kan du mäta hela ledningen från det allra första annonsklicket fram till det faktiska datumet för evenemanget och det totala värdet av evenemanget.

LÄS MER
Utnyttja den digitala reklamens fulla potential