Menu

Unike lokaler og eventområder

Tilby en unik bookingopplevelse til dine kunder. Håndtering av tilgjengelighet og priser for møterommene har aldri vært enklere. Forbedre salgsprosessen samtidig som du reduserer kostnadene.

Mange fordeler

Increase booking conversions

Øk salget

Øk din lokasjonssylighet over hele MeetingPackage-distribusjonsnettverket og fra din egen nettside. Få tak på nye og eksisterende kunder å se konverteringsfrekvensen din vokse til over 70%.

Save time at work

Spar tid

Slipp oppdatering av flere kanaler. Oppdater møteromspriser, bilder og tilgjengelighet på MeetingPackage-plattformen, og vi vil sørge for at alle disse dataene er oppdatert i hele vårt globale distribusjonsnettverk.

Real time meeting rooms sales

Sanntid salg

Du kan selge møteromene dine i sanntid eller velge å motta bestillingsforespørsler. Håndter kommunikasjonen med kundene dine gjennom vår ordreadministrasjonsside og overgå kundenes forventninger ved å håndtere deres forespørsel i en enkel og effektiv prosess.

VÆR ANNERLEDES

Overrask dine gjester

Vi vil at bedriftsbookere skal oppleve den beste bookingopplevelsen vi kan levere. Det er dette som driver oss. Hvis du tilbyr en veldig skreddersydd tjeneste og ønsker å øke salget, samtidig som du gir god kundeservice, tror vi at vi kan ha den rette løsningen for deg - ta kontakt.

FOR UNIKE LOKASJONER OG ARRANGEMENTSOMRÅDER

Online Bookingmotor

Selg dine møterom i sanntid direkte fra din nettside uten provisjon. Tilpass din bookingmotor og selg merkede tilbud.

LES MER
Online Bookingmotor

FOR UNIKE LOKASJONER OG ARRANGEMENTSOMRÅDER

Administrer dine tjenester fra et sted

MeetingPackage tilbyr en fleksibel måte å selge skreddersydde tjenester til dine kunder når du planlegger unike arrangementer, store eller små.

LES MER
Administrer dine tjenester fra et sted

FOR UNIKE LOKASJONER OG ARRANGEMENTSOMRÅDER

Global Distribution System

Få tilgang til den globale kundebasen som ligger bak vårt globale distribusjonsnettverk. Øk trafikken og bestillinger.

LES MER
Global Distribution System