Menu

PARTNERE

Tilbyr en enkel løsning for booking av møterom til dine kunder med online tilgjengelighet og dynamisk prising. Eller bruk vår programvare som et hjelpemiddel for å bestille møterom for kundene dine.

Er du en av følgende?

TMCs

Som et reiseselskap (TMC) kan du tilby mer enn 250 000 møterom til bedrifters møtebookere med en merket White Label løsning.

Online reisebyrå

Som et online reisebyrå (OTA) kan du oppgradere din bedriftskundeservice. Bruk vår egen White Label eller API for å lage din egen løsning og få en annen inntektsstrøm for virksomheten din.

DMCs

Som et destinasjonsforvaltningsselskap (DMC) kan du enkelt tilby en lettvint og online løsning for møte booking til forretningsreisende og lokale kunder.

HVORFOR BLI PARTNER MED OSS?

Fordeler for Partnere

Ved å samarbeide med oss ​​kan du tilby over 250 000 møterom over hele kloden til kundene dine. Reservasjoner vil bli gjort gjennom vår state-of-the-art teknologi, slik at du kan overgå kundenes forventninger og tilby dem en bedre brukeropplevelse gjennom hele bestillingsprosessen. Med MeetingPackage sitt reservasjonssystem, er det like enkelt å bestille et møterom som et hotellrom! Når stedene viser priser og tilgjengelighet, er det ikke nødvendig å sende RFPer til flere steder!

icons8-chevron-right-50

Selg møterom i sanntid

Increase revenue

Ekstra innteksstrøm

icons8-happy-50

Bedre kundeopplevelser

Saving time at work

Alle interessenter sparer tid

Fordeler for Partnere

strategic technology partnership

The Advantage Travel Partnerships

“With decades of experience in the field of M&E, I’ve never seen the rate of change in the industry that we witness now. Travel agents and their clients are increasingly looking for transparency and simplicity when it comes to researching and booking meetings and events – we believe our partnership with MeetingPackage will help to deliver that for Advantage member agents.” Ian Quartermaine, Director, Advantage Meetings & Events

READ PRESS RELEASE
The Advantage Travel Partnerships

STYRK DITT TILBUD&SERVICE

Gjør kundene dine fornøyd

Dagens bedriftsbookere er mer og mer teknisk kunnskapsrike, og dermed kunne tilby en rask og online bookingløsning kan virkelig gjøre forskjellen for din bedrift. Øk bedriftens kundeservice samtidig som du øker inntekter og kundetilfredshet. Er du klar til å tre inn i fremtiden?

En av våre partnere

CWT Norden, Italia, Spania, Latvia og Litauen har valgt å være med oss

Det nordiske markedet har i flere år vært på jakt etter en enkel måte å bestille møterom og lokasjoner online. Når vi ble kontaktet av MeetingPackage, fant vi ut at dette var den perfekte matchen. Et ungt selskap med sterk markedsforståelse og et smidig syn på utviklingen. Alltid villig til å gjøre det lille ekstra for å gjøre vårt sammarbeid til en suksess.

Says Pernilla Andrén, Senior Director Nordic M&E.

CWT Easy Meetings

START Å TJENE PENGER

Affiliate Programmet

Hvis du er et mindre byrå eller en reiseblogger, kan du bli med vårt affiliate program helt gratis! Legg inn vår bookingmotor på nettstedet ditt og motta provisjoner fra alle bekreftede bestillinger som kommer gjennom din affiliate-bookingmotor eller den delbare affiliate-linken. Det er lettvint!

LES MER
Affiliate Programmet

Noen av våre partere