Menu

Online bookingmotor for møterom

Selg møteromene og tjenestene dine online med tilgjengelighet i sanntid, samt dynamisk prising. Få øyeblikkelige bestillinger eller RFPer direkte via ditt eget nettsted med vår bookingmotor.

Online bookingmotor for møterom

Salg gjort enkelt

Tradisjonelle henvendelsesskjemaer er utdaterte, mye tid blir bortkastet på behandling av RFPer med svært liten konverteringsfrekvens. Endre denne trenden ved å legge til bookingmotoren for møterom på siden din og optimaliser salget uten provisjon på bestillinger direkte via din kanal!

Salg gjort enkelt

Fordeler for deg

icons8-search-500

Vis ditt tilbud i detalj

icons8-shopping-cart-500

Selg mer av dine tjenester

icons8-timer-500

Spar timer med arbeid

icons8-money-bag-500

Konvertering på over 70%

Vær rask

Selg i sanntid

I dag kan du selge møterommene dine like lett som du selger soverommene dine! Slå på den øyeblikkelige bestillingsfunksjon og selg møteromene dine på et øyeblikk. Alternativt kan du motta bestillingsforespørsler og deretter svare kunden med en bekreftelse.

Kundehistorier

Vår kunder tror på det vi tror på

Vi har samarbeidet med MeetingPackage både med Global Distribution Channel og nylig med vår bookingmotor som er tilgjengelig på vår hjemmeside. Et uavhengig hotell som oss må jobbe hardt for å finne nye måter å tilby kundene toppmoderne tjenester og løsninger. Vi vil skille oss ut med våre tjenester, inkludert de nyeste digitale løsningene..

     Päivi Laine, CEO at Hotel Haaga Central Park

Bookingmotoren gir oss et omfattende system for å administrere vår online booking for møterom på vår nettside. Våre møterom vises frem på en overbevisende måte med bilder av høy kvalitet, samt detaljert informasjon slik at kundene tydelig kan se hvilke fasiliteter som er tilgjengelig. Oppsett-stegene er enkle og raske å utarbeide. Takket være støtten fra MeetingPackage.com-teamet, integrerer vi nå bookingmotoren fullstendig i vårt system.

Anabell Gillespie, corporate sales manager of Malone Hotel Lodge Belfast

Function Diary

Har du allerede en function diary?

Som en bookingmotor-partner får du full tilgang til vår function diary. Bruk det daglig for å håndtere både dine online og offline bestillinger - det er enkelt å bruke! Hvis du allerede har din egen function diary, kan vi gi deg en integrering for MeetingPackage-plattformen.

Har du allerede en function diary?

LETT Å IMPLEMENTERE

Lag ditt miniprogram på få minutter

Å lage en bookingmotor og implementere denne på nettstedet ditt tar bare noen få minutter. Velg farger og orienteringen (vertikal eller horisontal) i miniprogrammet, og kopier og lim inn skriptet på nettstedet ditt.

Lag ditt miniprogram på få minutter

Online Bookingmotor for Møterom

Enkel booking

Spar tid og øk konverteringer samtidig som du tilbyr en eksepsjonell brukeropplevelse for nettstedets besøkende.

Enkel booking

Fordeler for dine kunder

icons8-happy-500

Tilpasset opplevelse

icons8-coins-500

Reklamerte og forhandlede priser

icons8-language-500

Tilgjengelig på flere språk

icons8-iphone-500

Mottakelig system

Bookingmotor kunder

Noen lokasjoner som allerede bruker bookingmotor-løsningen for å øke deres møte & arrangement-salg:

Lag bookingmotor på få minutter

Når vi sier det tar få minutter å lage en bookingmotor for møter og arrangementer, mener vi virkelig det. Se denne korte videoen vi har laget for å se hvordan det gjøres. Når du er ferdig, kan du for eksempel annonsere møter og arrangementer, samt tjenester som hotellrom eller flyreiser som blir annonsert på søkemotorer. Det er enkelt å beregne ROAS ettersom konverteringsfrekvensen øker betydelig fordi kundene ikke lenger trenger å spørre “er møterommet tilgjengelig?” Og “hvor mye koster det/hva blir totalbeløpet?”.

 

Vi passer på deg

Løsninger for