Menu

HÅNDTERING AV MØTESTED FOR HOTELLKJEDER

Øk fortjenesten på møtesalget ditt med et brukervennlig håndteringssystem for møterom. MeetingPackage er den eneste plattformen som lar deg administrere distribusjonen din over hundrevis av kanaler, bruke dynamisk prising for å optimalisere avkastningen og øke salgsaktiviteten ved å gjøre det mulig med bestillinger i sanntid.

HVORFOR BRUKE HÅNDTERINGSSYSTEM FOR MØTEROM?

Fordeler for hotellkjeder

Ved bruk av MeetingPackage håndteringssystem for møterom er fordelene flere: tidsbesparelse, økt konverteringsfrekvens og bredere kundebase er bare noen av dem. Spar i gjennomsnitt 80 timer arbeidstid per uke på manuelle oppgaver, vis møtelokaler til et bredt internasjonalt publikum gjennom den raskest voksende Global Distribution Network, og øk konverteringsfrekvensen til over 70% fra forespørsel på tilbud til bekreftede bestillinger. Alle disse fordelene i bare ett verktøy...

Increase revenue

Øk din fortjeneste

GDS

Få flere kunder

Saving time at work

Spar tid på manuelle oppgaver

Catering software integration

Enkel integrasjon - Bruk bare et system

Fordeler for hotellkjeder

VÆR DEN BESTE I MARKEDET

Løft dine møter og arrangementer inn i det 21. århundre

Å håndtere flere lokasjoner samtidig som du maksimerer både investering og inntekt kan være en utfordring. Vi er her for å hjelpe deg.

HOTELLKJEDER

Fleksibel APIer og integrasjoner

På MeetingPackage mener vi at du skal kunne håndtere alle dine møter og arrangementer i en prosess med redusert stress. Vår fleksible REST API-struktur tillater integrering med flere håndteringssystem for møterom. Tilgjengelighet, priser og bestillinger blir sømløst oppdatert fra MeetingPackage-systemet til din interne programvare og omvendt. Kan systemet håndtere det? Kontakt oss for å finne det ut.

LES MER

Hva våre kunder sier

Måten digitale løsninger utvikles, påvirker turisme- og resturantbransjen hver dag. For å utnytte den digitale veksten i markedet, må hoteller ha erfarne og troverdige partnere. Da jeg hørte om MeetingPackage var jeg spent, da produktet og tjenesten er helt topp. I tillegg var integrasjonsprosessen feilfri, og vi fikk omgående hjelp hvis det var nødvendig. Det føltes faktisk som om vi hadde dem på vårt kontor. Vi har brukt MeetingPackage på våre nettsider i to-tre uker, og vi har allerede mottatt bestillinger, inkludert en stor utenlandsk klient som holder sitt arrangement i våre lokaler. All takk til MeetingPackage, som også åpner muligheter for oss til det nordiske møtemarkedet. Det har vært en god start for vår digitaliseringsprosess, og MeetingPackage har spilt en stor rolle i den.

     Unique Hotels, Tallin

MeetingPackage for Hotel chains

HOTELLKJEDER

Bookingmotor for Møter og Arrangemeter

Implementer vår bookingmotor på nettstedet ditt i løpet av noen få minutter, og få konverteringsfrekvensen fra forespørsel på tilbud, til bekreftede bestillinger opp til over 70%. Overgå forventningene til både eksisterende og nye kunder, samtidig som salgsprosessen for møtelokalene ekspanderes. Fordelene er utallige...

LES MER
Bookingmotor for Møter og Arrangemeter

HOTELLKJEDER

Salg og catering - Mindre stress og bryderi

Administrer enkelt ditt lokale fra hvor som helst med vår skybaserte håndteringssystem for møterom, som gjør det til en lek å få tilgang til alle verktøyene du trenger for å øke ditt møte- og arrangementssalg. Lag tilbud, kontrakter og enkelt administrer dine dokumenter. Definer romløsninger, romdimensjoner, bilder, meny og katalogartikler med bare noen få klikk. Fakturer enkelt og aksepter betalinger øyeblikkelig. Reduser tiden som brukes på å behandle forespørsler og bestillinger fra timer til bare få minutter!

LES MER
Salg og catering - Mindre stress og bryderi

Bli med på revolusjonen

Noen hotellkjeder som har blitt med på vår reise for å gjøre booking av møterom like enkelt som å booke hotellrom

HOTELLKJEDER

Global Distribution System

Administrer møteromene dine fra et enkelt sted, og oppdater øyeblikkelig hundrevis av møtebokningskanaler som TMCs, OTAs, DMCs, bedriftenes intranett, assistentgrupper og mange flere. Det har aldri vært så raskt og enkelt å skaffe nye kunder og øke synligheten.

LES MER
Global Distribution System

HOTELLKJEDER

Analyse og rapportering

Spar tid og øk inntektene dine. Vår fleksible rapportering gir deg det du trenger for å oppnå samtidig som du reduserer stress. Enten du bruker MeetingPackage-analyse, din egen eller du ønsker å ha tilpassede rapporter, er vi her for å hjelpe deg med å få virksomheten din til å vokse.

LES MER
Analyse og rapportering

Andre nyttige funksjoner

For en hotellkjede er det mange krav til servicefunksjoner for å gjøre er salgsmøte problemfritt.

Inbox MeetingPackage

Innboks som er lett å bruke

Fra innboksen kan møteromsbrukere som en salgsavdelingen raskt se hvilke henvendelser eller bestillinger som krever oppmerksomhet. Du kan filtrere resultatene i henhold til det du leter etter. En intuitiv brukeropplevelse gjør at salgspersonelet sparer verdifull tid sammenlignet med de tradisjonelle e-post innboksene.

Online payment

Online betaling

Med MeetingPackage skybasert håndteringssystem for møterom kan du bytte til sikre online betalinger og bestemme hvilke rom eller pakker du vil selge på nettet. Vi tilbyr integrert service med Stripe og, på forespørsel, med andre betalingsgateways.

 

User rights

Rettigheter for brukere av møtelokaler

Organiser kontorarbeidet ditt og gjør livet enklere. Bestem hvem som mottar bestillings e-poster, hvem som kan endre stedsdetaljer, funksjonsdagbok, hvem som skal håndtere rapporteringen og mye mer.

Customer data

Administrer dine kundedata

Behandle kundens data fra MeetingPackage-plattformen eller bestem deg for å integrere kundedataene dine i din egen database. Administrere både online og offline bestillinger vil bli enda raskere!