Menu

Global Distribution System

Ved å bli med i MeetingPackage får du tilgang til den globale kundebasen fra hundrevis av våre kanalpartnere

Global Distribution System

Alt på et sted

Hold din nettprofil oppdatert, og på flere språk, med hundrevis av kanalpartnere. Øk din globale synlighet ved å oppdatere priser, bilder og tilbud fra en enkelt plattform. Spar tid på å administrere ditt ekstranett og øke dine møte- & eventbestillinger!

Alt på et sted

Global Distribution System

Utvid din kundebase

Øk din synlighet over hele verden og få nye bedriftskunder gjennom våre kanalfordelingspartnere.

Utvid din kundebase

Vårt nettverk vokser rask

Vi tilbyr flere valgmuligheter til våre partnere

White Label

Bedrifter som Carlson Wagonlit Travel, ITP og mange andre reiseselskap bruker vår White Label-løsning for å tilby sine kunder en selvbetjent møte & arrangement bookingkanal.

Affiliate nettverket

Bloggere og mindre nettbaserte byråer bruker vår Affitiate motor for å hjelpe deres publikum til å finne det perfekte møtestedet. Å lage et miniprogram eller en Affiliate lenke er enkelt. Les mer om vår Affiliate løsning.

API

Nettbaserte reisebyråer og andre mer etablerte online-selskaper benytter vår API-tilkobling. Vår API gjør det mulig for partneren å hente lokasjonsinformasjon til deres nettside og videreformidle bestillinger tilbake til MeetingPackage-plattformen.

TENK STORT

Verden for dine fingertupper

En enkel plattform som gir deg synlighet for millioner av bedriftsbookere over hele verden. Ønsker du å øke bedriftens virksomhet - hva venter du på?

CWT, en fornøyd partner

CWT Easy Meetings

Det nordiske markedet har i flere år vært på jakt etter en enkel måte å bestille møterom og lokasjoner online. Når vi ble kontaktet av MeetingPackage, fant vi ut at dette var den perfekte matchen. Et ungt selskap med sterk markedsforståelse og et smidig syn på utviklingen. Alltid villig til å gjøre det lille ekstra for å gjøre vårt sammarbeid til en suksess.

     Pernilla Andrén, Senior Director Nordic M&E

For deg

Tredjeparts kanal på forespørsel

Vi er glade for å samarbeide med tredjepartskanalen som tilbyr ditt hotell for møte & arrangements-virksomhet. Vi vil sørge for at du ikke trenger å bekymre deg for å oppdatere innholdet ditt på noe annet ekstranett igjen!

Noen av våre partnere

Vi passer på deg

Løsninger for