Menu

INTUITIV, AUTOMATISERT SALGSLEDELSE AV STEDER

Selg møterom like enkelt som du selger gjesterom.

FOR STEDER

Ingen flere spam-eRFP-er, eller lange e-postutvekslinger med klienter som forsvinner før bekreftelse. Vår skybaserte programvare lar gjestene dine bestille møte- og arrangementslokaler på minutter, ikke timer. Øk synligheten og konverteringsfrekvensen, og bruk mindre tid på begge deler.

FOR PARTNERE

Tilby bedriftskunder en selvbetjent møte- og arrangementsløsning som gjør livet deres enklere, og åpner for en ny inntektsstrøm for virksomheten din. Gi kundene dine tilgang til over 250 000 møterom rundt om i verden ved å bruke vår white-label-løsning eller tilknyttede program.

FOR EVENTPLANLEGGERE OG BEDRIFTSBOOKERE

Drosjer, jetfly, villaer, lunsj – du kan bestille hva som helst i verden på nettet, og nå kan du også bestille møteplasser. Vi har laget den eneste online globale markedsplassen for møte-, konferanse- og arrangementslokaler med sanntidstilgjengelighet, slik at du kan bestille det perfekte rommet med et klikk på en knapp.

Hotel Tech Awards 2022

Kåret som nummer 1 online plattform for booking av lokale globalt

Vi er stolte og ydmyke over denne tillitserklæringen fra hotelleiere over hele verden. I denne tiden bør ikke kjøp og salg av M&E-tjenester være så vanskelig som det er, og vi er her for å gjøre overgangen til digitale, automatiserte prosesser så raskt og enkelt som mulig for våre kunder.

Les pressemeldingen
Kåret som nummer 1 online plattform for booking av lokale globalt

API og integrasjoner

FULLSTENDIGE, SANNTIDSDATA FOR SALG

MeetingPackage integreres med din eksisterende programvare og sender ny informasjon i begge retninger slik at tilgjengelighet, priser og mat- og drikkeinformasjon alltid er oppdatert. MeetingPackage API har den største mengden tilkoblinger i Meetings & Events-bransjen.

LÆRE MER

Bookingmotor

SØMLØS DIREKTE M&E-BOOKING FRA NETTSIDEN DIN

Gjestene dine reserverer rom og servering på nettstedet ditt, og nå kan de også bestille møte- og arrangementslokaler. Du kan sette opp vår online bestillingsmotor på få minutter, uten kodeekspertise, og se konverteringsfrekvensene dine øke (selvfølgelig med null provisjon).

LÆRE MER
SØMLØS DIREKTE M&E-BOOKING FRA NETTSIDEN DIN

Business Case Kalkulator

HVOR MYE KOSTER DET Å FORTSETTE Å GJØRE TING PÅ GAMLE MÅTEN?

Hva er avkastningen – i harde tall – på en direkte bestillingsmotor for lokalet ditt? Mindre arbeidskraft og lavere kostnader. Høyere konverteringer og høyere marginer. La oss regne ut.

BEREGN FORDELER

Kunnskapsbase

Trenger du hjelp til å bruke MeetingPackage-tjenester?

Gjennom MeetingPackage kunnskapsbase kan du søke svar på de vanligste spørsmålene, se "hva er nytt" fra produkt-/funksjonsoppdateringer, eller be om tilgang til API-biblioteket vårt.

LES MER
Trenger du hjelp til å bruke MeetingPackage-tjenester?

Salgsledelse for lokalet

ADMINISTRER ALT PÅ ETT STED

MeetingPackage hjelper deg med å holde deg oppdatert på innhold og lagerstyring, sparer tid og forbedrer salgsmarginer. Dynamisk prissetting forbedrer belegget og inntektene, mens oppdaterte tilbud gir gjestene dine mulighet til å tilpasse bestillingene sine.

LÆRE MER
ADMINISTRER ALT PÅ ETT STED

Medlem og partner av

Bestill møterom

FINN DEN PERFEKTE PLASSEN FOR DITT NESTE MØTE

Utforsk over 250 000 arenaer rundt om i verden. Bestill eller send en forespørsel med et klikk.

UTFORSK PLASSER

Vi har deg dekket

Løsninger for

Webinarer for arenaer

HVORDAN SELGER DU MØTEROM

Sjekk ut vår serie med webinarer om automatisering og forbedring av M&E-salgsprosessene dine. Registrer deg for neste direktesendte begivenhet, eller utforsk biblioteket vårt, med favorittemner som integrering med OPERA og pandemisk utvinning tips.

REGISTRERE

Utnytt det fulle potensialet til digital annonsering

Med vår Booking Engine kan du måle hele rørledningen fra det aller første annonseklikket til den faktiske hendelsesdatoen med den totale verdien av hendelsen.

LES MER
Utnytt det fulle potensialet til digital annonsering