Menu

Bestill møterom og lokasjoner

Lett å bruke, ingen bookingavgifter, over 250 000 rom globalt å velge mellom.

For lokasjoner

MeetingPackage tilbyr et unikt skybasert håndteringssystem for møterom som gjør det mulig for hoteller og andre møte og arrangementlokaler å selge møterommene og arrangementområdene sine mer effektivt online. Med dynamisk prissetting på tvers av din egen nettside, lokale og globale distribusjonskanaler, kan lokasjonen få mer forretnings- og prosess- og kontraktsavtaler for møter og arrangementer i løpet av noen minutter fremfor timer.

For partnere

Bedrifter som Carlson Wagonlit Travel og mange andre reiseselskap bruker vår White Label-løsning for å tilby sine kunder en selvbetjent møte- og arrangementbookings-tjeneste. Vår tilknyttede partnermotor fungerer best for mindre nettbutikker og reisebloggere. MeetingPackage er en av verdens ledende samlere av møte- og arrangement-innhold, og dette gjør vår API-kontakt til en favoritt for online reiseselskaper og bedrifter innenfor turisme- og resturantbransjen som vil tilby møteplass-innhold på sine nettsider.

For møtebookere

Vår løsning tilbyr et utvalg av over 250 000 møterom globalt på MeetingPackage-plattformen. Du kan enkelt søke og filtrere møtelokaler i henhold til dine møtekrav eller kundens krav. Velg stedet som passer dine behov best, og bestill umiddelbart eller helt enkelt, send en forespørsel. Spor forespørselen i en brukervennlig bookinghåndteringside online.

Populære møtelokaler

MeetingPackage har over 250 000 møterom og konferanselokaler over hele verden for å hjelpe deg med å finne det mest passende stedet for dine fremtidige møter og arrangementer. Endelig kan du enkelt booke og administrere møteromsbestillinger på ett sted.

DER DITT NESTE MØTE STARTER

En global oversikt med tusenvis av steder å velge mellom.

Online Bookingmotor

Bookingmotor for Møterom

Sett inn bookingmotoren på nettstedet ditt, og i løpet av noen få enkle trinn kan vår bookingmotor for møterom begynne å konvertere dine forespørsler om til forslag til kontrakter. Slipp løs ditt møte og arrangement potensiale!

VIS PRODUKT
Bookingmotor for Møterom

Bli med i vårt Affiliate program

Begynn å tjene penger med MeetingPackage Affiliate programmet. Bli med gratis og få tilgang til verdens største oversikt over møterom og arrangement lokasjoner.

BLI MED NÅ
Bli med i vårt Affiliate program

SALG OG CATERING

Salg og Catering - Mindre stress og bryderi

Administrer din lokasjon enkelt fra hvor som helst med vårt skybaserte håndteringssystem for møterom. Håndter både dine online og offline bestillinger på bare få minutter. Definer romløsninger, romdimensjoner og meny- eller katalogartikler med bare få klikk. Reduser tiden du og ditt team bruker på å administrere bestillinger, fra timer til minutter!

VIS PRODUKT
Salg og Catering - Mindre stress og bryderi

Medlemmer og partnere av

Blog

Blogg om møter og arrangementer.

Lister, tanker, tips, info-grafer, pressemeldinger og alt annet relatert til møter og arrangementer.

LES MER

Vi passer på deg

Løsninger for

Populære møteplasser