Valikko

Online Varausmoottori Kokoustiloille

Myy kokous- ja juhlatiloja online saatavuudella ja dynaamisilla hinnoilla yrityksesi verkkosivuilta. Asiakkaasi voivat varata kokouspalveluita vaivatta ja sinä saat muutettua tarjouspyynnöt toteutuneeksi kaupaksi.

Varausmoottori

Helppo Kokoustilojen Myyntityökalu

Perinteiset tarjouspyyntölomakkeet ei riitä enää sillä asiakkaasi haluavat parempaa palvelua heti ensi kohtaamisella. Lukuisia työtunteja hukataan tarjouspyyntöjen käsittelyyn ja konversio tarjouspyynnöistä toteutuneeksi kaupaksi on pieni. Kokousten varausmoottorilla saat kokoustilat myyntiin kuten majoitus tai lennot myydään nykyään verkossa. Ilman komissiota ja suoraan teidän sivuilta teidän omalla brändillä.

Helppo Kokoustilojen Myyntityökalu

Hyödyt sinulle

icons8-search-500

monimutkaisetkin palvelut selkeästi esille

icons8-shopping-cart-500

Lisää myyntiä kokoustiloille

icons8-timer-500

Säästä tunteja manuaalista työaikaa

icons8-money-bag-500

Konversio yli 70 %

Ole nopea

Myy reaaliajassa

Nyt voit myydä kokoustiloja yhtä helposti, kuin hotellihuoneita myydään verkkosivuilta. Napin painalluksella saat kokoustilat sivuillesi online-myyntiin. Voit itse päättää mitkä huoneet myyt suoralla saatavuudella ja mitkä haluat jättää tarjouspyynnön alaiseksi, milloin sinun pitää vahvistaa erikseen myynti asiakkaan pyynnöstä.

Asiakkaamme sanovat

Asiakkaamme uskovat kokous- ja juhlatilojen myynnin muutokseen

Teemme yhteistyötä MeetingPackagen kanssa sekä kansainvälisten jakelukanavien että varausmoottorin osalta, minkä asensimme verkkosivuillemme. Yksittäisen hotellin on työskenneltävä erityisen ahkerasti tarjotakseen asiakkailleen paremman asiakaskokemuksen. Haluamme erottautua tarjoamalla viimeisimpiä digitaalisia palveluita myös asiakkaillemme.

     Päivi Laine, CEO at Hotel Haaga Central Park

Kokoustilojen varausmoottori antaa kokonaisvaltaisen mahdollisuuden hallinnoida kokousvarauksia sivuiltamme. Kokoustilat ja -palvelut näytetään edustavasti korkealaatuisilla kuvilla ja palvelukuvauksilla, jotta asiakkaamme näkevät selkestä mitä on toivottuna päivänä vapaana ja mitä palvelut maksaa kyseisenä päivänä. Asentaminen ja käyttöönotto oli nopeaa ja helppoa.

Anabell Gillespie, corporate sales manager of Malone Hotel Lodge Belfast

Varauskalenteri

Onko teillä varauskalenteri kokouspalveluille?

Käyttämällä varausmoottoria saat käyttöösi varauskalenterin. Kalenteria käyttämällä asiakkaat eivät voi varata tai tehdä kyselyitä jo varattuihin tiloihin. Helppo käyttöinen kalenteri toimii erinomaisesti myös perinteisiä kanavia pitkin tehtyihin varauksiin. Pääset eroon tarjouspyyntöliitteistä ja samalla tarjoat paremman asiakaskokemuksen sinun asiakkaille.

Onko teillä varauskalenteri kokouspalveluille?

Helppo asentaa

Luo sinulle sopiva varausmoottori minuuteissa

Kokousvarausmoottorin tekeminen ja asentaminen sivuillesi vie vain muutaman minuutin. Valitse värit, lataa logo ja valitse haluatko vaakatasossa vai pystysuunnassa olevan varausmoottorin. Sitten vain kopioit valmiin skriptin ja asetat sen haluamaasi paikkaan sivustolle.

Luo sinulle sopiva varausmoottori minuuteissa

Varausmoottori

Helppoa ja nopeaa

Säästät työaikaa manuaalisista toimenpiteistä tunteja viikossa. Samalla tarjoa erinomaisen asiakaskokemuksen ja listää liikevaihtoasi paremmalla konversiolla.

Helppoa ja nopeaa

Hyödyt asiakkaillesi

icons8-happy-500

Parempi asiakaskokemus

icons8-coins-500

Kampanja- & yrityshinnat käytettävissä

icons8-language-500

Saatavilla lukuisilla kielillä

icons8-iphone-500

Responsiivinen design

Varausmoottori-asiakkaita

Muutamia kokouspaikkoja, jotka käyttävät jo varausmoottoria tehostamaan kokousmyyntiä omilta sivuiltaan.