Valikko

Sales & Catering Pilvipalveluna

Voit helposti hallinnoida kaikkia kokousmyyntiin liittyviä asioita yhdestä paikasta kirjautumalla MeetingPackage Sales & Catering palveluun. Päivitä helposti esim. kokouspaikan kuvaus, pöytämuodot, huonekuvat, hinnat, ruoka- ja juomatuotteet ja paljon muuta.

Helppo sisällön ja inventaarion hallinta

Global distribution system

Kaikki yhdessä paikassa

Hallinnoi kaikkea yhden ohjelmiston avulla. Kokouspaikan kuvaustekstit, kokoushuoneen pöytämuodot, kuvat, hinnat palveluille ja tuotteille, tuoteluettelo, varauskalenteri, maksutavat, ja paljon muuta. Mielellämme näytämme pilvipohjaista Sales & Catering ohjelmistoamme.

corporate rates

Joustava hinnoittelu

Kausivaihtelut, kampanjat ja sopimushinnat on helppo ottaa huomioon MeetingPackage Sales & Catering ohjelmistolla. Helppo käyttöinen ja joustava palveluiden hinnoittelu auttaa sinua optimoimaan käyttöastetta ja katetta kokouspalveluiden myynnissä. Olemme ensimmäinen palveluntarjoaja, joka tarjoaa dynaamista hinnoittelua ja sopimushintojen lataamista kokous- ja juhlatilojen myyntiin.

Sales & catering module

Tuote- & Palvelulistat

Lisää sinun ruoka- ja juomatuotteet sekä palvelut vaivatta Sales & Catering palveluumme. Määrittele, mitkä tuotteet asiakkaat voivat valita kokous- ja juhlatiloja myytäessä ja mitkä tuotteet vain sinun henkilökunta voi lisätä tilauksiin. Voit käyttää ohjelmistoamme sinun pääasiallisena palveluna tai integroida MeetingPackage Sales & Catering palvelun sinun jo käytössä olevaan ohjelmistoon.

Näytä mitä sinulla on tarjota

Tee kokous- ja juhlamyynnistä yksinkertaista

Anna asiakkaillesi mahdollisuus valita kokoukseen liittyviä tuotteita ja palveluita lisämaksusta jo varausvaiheessa. Voit valita mitä haluat näyttää asiakkaalle hänen valitsemien palveluiden tai kokoushuoneiden perusteella. Asiakaskokemus on parempi ja sinun myynti kasvaa.

Sales & Catering Pilvipalveluna

Varauskalenteri

Voit katsoa yhtä kokouspaikkaa tai kaikkia kokouspaikkoja yhdestä näkymästä. Kalenterista voi suoraan tehdä varauksen asiakkaalle tai alustavan varauksen potentiaaliselle asiakkaalle. Aukioloajat ja online saatavuus on vain yhden napin painalluksen takana, jotta voi myydä kokoustilojasi reaaliajassa.

Varauskalenteri

Sales & Catering Pilvipalveluna

Tuote- ja Palvelukatalogi

Helppokäyttöinen tuotekatalogi parantaa asiakaskokemusta ja auttaa sinua lisämyynnin kasvattamisessa. Tarjoa varauksen yhteydessä kokoushuoneeseen sopivia tuotteita tai palveluita. Voit myös tarjota majoitusta tai muita lisäpalveluita potentiaalisille asiakkaille tuote- ja palvelukatalogin kautta.

Tuote- ja Palvelukatalogi

Sales & Catering Pilvipalveluna

Varauksen hallinta

Täydellinen audit jälki. Kaikki tilaukseen liittyvä kommunikaatio, mahdolliset liitteet mukaan luettuna, löytyy yhdestä paikasta keskitetysti. MeetingPackage lähettää automaattisesti sähköpostia asiakkaalle ja kokouspaikan työntekijälle jos tulee muutoksia varaukseen, kysymyksiä toiselta osapuolelta, tärkeiden päivämäärien lähestyessä, yms. Anna järjestelmän hoitaa puuduttavat ja manuaaliset työtehtävät ja sinä voit keskittyä parempaan asiakaspalveluun. Kaikki pääsevät eroon puuduttavista tarjousliitteistä, koska varauksen hallinta järjestelmä korvaa ne kokonaan.

Varauksen hallinta