Valikko

Kansainväliset Jakelujärjestelmät

MeetingPackage palveluita käyttämällä saat globaalin näkyvyyden kokousvaraajille sadoissa eri palveluissa.

Jakeluverkostomme kasvaa nopeasti

Tarjoamme joustavia palveluita yhteistyökumppaneille

Räätälöity varauskanava

Yritykset kuten Carlson Wagonlit Travel, ITP and monet muut matkatoimistot käyttävät heille räätälöityä kokousvarausjärjestelmää tarjotakseen omille asiakkaille mahdollisuuden varata kokous- ja juhlatilat nopeasti ja vaivatta.

Partneriverkosto

Bloggarit ja pienemmät matkailualan verkkosivut ja palvelut käyttävät MeetingPackage affiliate ohjelmaa tarjotakseen asiakkaillensa kokous- ja juhlatilathelposti varattavaksi. Kokousvarausmoottori on helppo luoda itse. Lue lisää affiliate partneri ohjelmastamme.

API & Integraatio

Online matkatoimistot, suuret hotelliketjut ja monet vakiintuneemmat matkailualantoimijat käyttävät MeetingPackage API rajapintaa tarjotakseen varaustoiminnallisuudet omissa kanavissaan ja omilla sivuillaan.

Kansainväliset Jakelujärjestelmät

Laajenna asiakas-segmenttiä

Lisää kokouspaikkasi näkyvyyttä globaalisti ja palvele uusia yritysasiakkaita MeetingPackage järjestelmän kautta.

Laajenna asiakas-segmenttiä

Kansainväliset Jakelujärjestelmät

Kaikki kanavat yhdestä paikasta

Pidä kokouspaikan profiili ajantasalla yhdestä paikasta satoihin eri kanaviin. Samalla säästät aikaa kun hinnat, kuvat, kokouspaikan esittelyteksti lukuisilla kielillä ja paljon muuta päivittyvät reaaliajassa kaikkiin kanaviin.

Kaikki kanavat yhdestä paikasta

Ajattele "laatikon ulkopuolelta"

Globaali näkyvyys

Yksi palvelu antaa sinulle näkyvyyden tuhansille yritysvaraajille globaalisti. Helppo tapa kasvattaa yritysmyyntiäsi.

CWT, tyytyväinen partneri

CWT Easy Meetings

Pohjois-Euroopan liikematkamarkkinat ovat etsineet jo vuosia vaivatonta tapaa varata kokoustiloja – ja palveluista verkosta. MeetingPackagen kanssa tämä on vihdoinkin mahdollista. Nuori teknologia-orientoitunut yritys, joka ymmärtää toimialan ja kehittää palveluitaan ketterästi. MeetingPackage joustaa tarvittaessa päästäksemme yhteisiin tavoitteisiin.

     Pernilla Andrén, Senior Director Nordic M&E

Yhteistyökumppaneille

Kolmannen osapuolen jakelukanavat pyynnöstä

Teemme yhteistyötä lukuisien kokouspalveluita tarjoavien palveluiden kanssa. Kokouspaikan omistajana sinun tarvitsee vain päivittää profiili MeetingPackagen kautta niin asia hoituu samalla muillekin jakelukanaville. Yhden järjestelmän kautta hoituu kaikki jakelukanavat.

Muutama partnerimme