Valikko

Integraatiot & API

Meillä on joustavat API rajapinnat. Tarjoamme kaksisuuntaisen integraation eri kokoustenhallintajärjestelmiin, jotta sinun on helppo päivittää kokoustilojen saatavuus, palveluiden hinnat, tuotetiedot, kokoushuonetiedot ja paljon muuta...

HALUAN NÄHDÄ DEMON

3 syytä miksi integroida

Catering software integration

Käytä vain yhtä järjestelmää

Integraatio toimii kumpaankin suuntaan. Kun päivität hinnat, kuvat, tekstit, tuotteita tai palveluita MeetingPackagessa niin tiedot siirtyvät sinun järjestelmään. Sama toimii myös toisinpäin. Ihan miten te päätätte itsellenne parhaaksi tavaksi toimia.

Real time meeting rooms sales

Kaikki tapahtuu reaaliajassa

Myy kokoustilat ja -palvelut reaaliajassa yhtä vaivattomasti, kuin hotellihuoneiden tai pöydän varaaminen ravintolasta nykyään. Sinun asiakkaat voivat varata samantien oikealla hinnalla ja ei tarvitse huolehtia tupla-varauksista samaan tilaan.

Order management page

Helppoa kommunikointia

Käytä hyväksesi varauksenhallinta toiminnallisuutta, minkä kautta voit hallita koko varauksen elinkaarta aina tapahtumaan saakka. Palvelu automaattisesti huolehtii sinulle ja asiakkaalle tärkeistä päivämääristä, kun pitää tehdä päätöksiä varaukseen liittyen. Esim. ruokailun/tarjoilun tilaamisesta, pöytämuodon päättämisestä, osallistujamäärän lisäämisestä, yms.

Opera Oracle Sales & Catering Integraatio

Olemme ainoa palveluntarjoaja, joka tarjoaa täyden integraation Oraclen Opera Sales & Catering ohjelmistoon (hosted tai online). Ole yhteydessä meihin tai pyydä Oraclen jälleenmyyjää olemaan yhteydessä MeetingPackageen niin katsotaan tarkemmin, minkälainen integraatio teille sopisi parhaiten.

Oraclen Opera integraatioon avulla nopeutat kokous- ja juhlatilojen myyntiprosessia ja lisää liikevaihtoa merkittävästi korkeammalla vahvistumisprosentilla tarjouspyynnöistä. Lisäksi sinun on helppo asettaa lisämyyntiä varauksen yhteyteen samalla, kun parannat asiakaskokemusta.

Räätälöity integraatio

Toteuta sinun todellinen myyntipotentiaali

Mitä myynninohjausjärjestelmää käytätte kokous- ja juhlatilojen myynnissä? Ota yhteyttä ja selvitetään kuinka helposti sinun käyttämääsi ohjelmistoon onnistuu integraatiot.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat

Oracle Opera Sales & Catering integraatio

Kokoustilojen onlinemyynti ja -jakelu on seuraava iso kehitysaskel kokous- ja tapahtumatoimialalla. Hotellit ovat myynneet verkossa majoitusta jo yli vuosikymmennen tehokkaasti, kun taas kokous- ja juhlatilojen online -myynti on vasta tuloillaan. Kun ensimmäisen kerran kuulin MeetingPackagesta innostuin heti koska tämä on erinomainen mahdollisuus hyödyntää reaali-aikaista kokoustilojen myyntiä verkossa. Online saatavuus kokoustiloille on ratkaiseva tekijä paremman kokoustilamyynnin saavuttamiseksi.

     Hotel Katajanokka – Helsinki, Suomi

Hallinnoi kokousmyyntiä yhdestä paikasta

Ymmärrämme hyvin, että sinun tulisi käyttää vain yhtä työkalua kokous- ja juhlatilojen myyntiin.

API process image

Muutamia esimerkkejä valmiista integraatioista