Valikko

YKSITTÄINEN HOTELLI

Yksinkertaista kokous- ja juhlatilojen myyntiä. Kasvata hotellin näkyvyyttä, käännä tarjouspyynnöt toteutuneeksi kaupaksi yli 600 % tehokkaammin, kuin nykyisen toimialakeskiarvon mukaan ja samalla säästät kymmeniä työtunteja viikossa arvokkaampiin työtehtäviin. Lisäksi parannat sinun asiakaskokemusta ylittämällä heidän odotukset kokous- ja juhlavarauksista.

Hyödyt hotellille

Real time meeting rooms sales

Myy reaali-ajassa

Myy kokous- ja juhlatiloja online -saatavuudella ja dynaamisella hinnoittelulla. Saavuta samanlaiset varauksen vahvistusprosentit, kuin hotellihuoneiden myynnissä. Lisämyynti palveluista asiakkaalle on osa varausprosessia.

Corporate customers

Laajempi asiakaskunta

Lisää näkyvyyttä globaalissa jakeluverkostossa. Vastaanota varauksia asiakkailta, mihin et muuten pääse käsiksi.

Online payment

Verkkomaksut

Halutessa voit mahdollistaa online -maksut asiakkaille varausvaiheessa. Aseta omat peruutusehdot ja nopeuta maksuprosessia.

Nopea ja vaivaton kokousten varaus

Erinomainen asiakaskokemus - ylitä odotukset

Tarjoa asiakkaille mahdollisuus varata kokoustila heti verkkosivuiltasi sekä brändätty tarjoustyökalu kokouksille ja juhlille, jossa sinun ja asiakkaan ei tarvitse enää muokkailla tai lähettää tarjouspyyntöliitteitä. Yksittäisen hotellin pitää erottautua joukosta ja tarjota asiakkailleen entistä henkilökohtaisempaa palvelua. Palvelumme mahdollistaa tämän.

Mitä asiakkaamme sanovat

Olemme käyttäneet MeetingPackagen jakeluverkostoa ja hiljattain lisäsimme kokousten varausmoottorin sivuillemme. Yksittäisen hotellin täytyy työskennellä kahta kovempaa tarjotakseen asiakkailleen entistä parempaa palvelua ja uusimpia ratkaisuja. Haluamme erottautua kilpailijoista tarjoamalla uusinta teknologiaa asioinnin helpottamiseksi.

     Päivi Laine, CEO at Hotel Haaga Central Park

Hotel Haaga logo

Yksittäinen hotelli

Varauskalenteri

Kehittynyt varauskalenterimme on rakennettu tämän päivän tarpeita varten. Helppo käyttää ja selkeä näkymä varauksiin aina yksittäisestä tilasta koko hotellin näkymään. Voit yhdellä klikkauksella asettaa haluamasi kokoustilat online -myyntiin, jotta asiakkaan ei tarvitse kysyä olisiko tila vapaana haluttuna ajankohtana. Perinteisen varauksen voi tehdä jopa puhelun yhteydessä ja asiakas saa heti vahvistuksen alustavasta varauksesta. Säästät tunteja helppokäyttöisen työkalun avulla ja sinun ei tarvitse enää lähetellä tarjouspyyntöjä liitteinä.

Varauskalenteri

Yksittäinen hotelli

Lisämyyntiä kokouspalveluista ja -tuotteista

Vaivattomasti lataa tuotekuvaukset, hinnat ja palvelut MeetingPackage ohjelmistoon ja määrittele, missä kohtaa haluat näyttää palveluita asiakkaalle. Lisäpalvelut ja -tuotteet näkyvät asiakkaalle tarpeen mukaan. Lisämyynti ei ole ollut koskaan helpompaa.

Lisämyyntiä kokouspalveluista ja -tuotteista

Yksittäinen hotelli

Pääse eroon tarjouspyynnöistä

Sinun ei tarvitse käyttää aikaa tarjouspyyntöjen luomiseen tai muokkaamiseen. PDF, Word tai mikä tahansa muu liitemuoto on korvattu varauksenhallintasivulla, minkä vain sinä ja asiakas näkevät. Sivun voi printata, jos dokumentoitia tarvitaan. Voit muokata, lisätä ja kommunikoida varauksen hallinnasta. Myynninhallinta-ohjelmisto muistuttaa sinua ja asiakasta, jos muutoksia tai kysymyksiä tulee kokousvaraukseen tai tärkeistä päivämääristä, jolloin pitää tehdä päätöksiä. Säästät aikaa kun ei tarvitse lukea kymmeniä sähköposteja ja liitteitä kokousvaraukseen liittyen

Pääse eroon tarjouspyynnöistä

Säästä aikaa

Lisää myyntiä pienemmällä työpanoksella

Päivitä kokouspaikan kuvaustekstit, kokoustilojen kuvat, tuote- ja palveluhinnat, huonekuvaukset, tarvikelistat, yms. yhdestä paikasta kaikille sivustoille. Säästät kymmeniä tunteja työaikaa ja tiedot pysyvät kaikkialla päivitettynä. Tiedot päivittyvät niin sinun omalle sivustolle, matkatoimistoille, kokousvaraus-sivustoille, yritysten intranetteihin ja satoihin muihin sivustoihin ja palveluihin. Kerromme lisää mielellään.

Yksittäinen hotelli

Varausmoottori kokous- ja juhlatiloille

Nykyään asiakkaat odottavat nopeaa ja vaivatonta palvelua myös kokoustiloja varataessaan. Määrittele sinun näköinen varausmoottori MeetingPackage palvelussa ja asenna se verkkosivuillesi minuuteissa. Varausmoottorin luominen on näin helppoa. Saat kokous- ja juhlatilat online myyntiin ja voit asettaa joustava hinnoittelun eri huoneille ja palvelukokonaisuuksille. Varauksista ei makseta komissiota ja saat nostettua tarjousten vahvistusprosentin yli 70 %:iin.

LUE LISÄÄ
Varausmoottori kokous- ja juhlatiloille

Yksittäinen hotelli

Sales & Catering pilvipalveluna

Hallinnoi inventaario, varaukset, tuotekatalogit, asiakastiedot ja paljon muuta yhdestä paikasta. Myy kokouspalveluita dynaamisella hinnoittelulla. Lisämyynti ja kommunikointi hoituu käyttäjäystävällisestä varauksenhallintanäkymästä. Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse enää tehdä tai tarjouspyyntö PDF:iä tai mutia tarjousliitteitä. Kaikki kommunikointi tapahtuu yhdessä paikassa helpottaakseen kaikkia osapuolia.

LUE LISÄÄ
Sales & Catering pilvipalveluna

Yksittäinen hotelli

Kansainvälinen jakelujärjestelmä

Uusia asiakkaita paremmalla konversioasteella. Luomalla profiilin MeetingPackageen pääset käsiksi asiakasryhmiin, joihin muita kanavia pitkin ei pääse. Asettamalla hinnat ja saatavuuden profiiliin nostat sinun konversioprosenttia, eli vahvistuneiden varausten määrää tarjouspyynnöistä. Kaikki hoituu yhdestä paikasta.

LUE LISÄÄ
Kansainvälinen jakelujärjestelmä