Valikko

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tarjoa asiakkaille helppo tapa varata kokous tai juhlat yli 250 000 kokoustilasta maailmanlaajuisesti. Asiakkaasi näkevät dynaamiset hinnat ja saatavuuden kokoustilalle jo varausvaiheessa. Tai käytä sisäisesti varauksenhallintajärjestelmää varataksesi asiakkaillesi kokoustilat. Säästät aikaa kymmeniä tunteja viikossa.

Miksi tehdä yhteistyötä?

Hyödyt yhteistyökumppaneille

Yhteistyön kautta voit tarjota asiakkaillesi yli 250 000 kokoustilaa varattavaksi globaalisti. Sinun asiakkaat pystyvät varmaan kokous- ja juhlatilat samaan tapaan, kuin hotellihuoneita tai lentoja varataan nykyään verkosta. Online saatavuus ja hinnat tiedossa ilman, että niitä pitää kysyä. Saat lisätuloja ja parannat asiakaskokemusta sinun sidosryhmille. Kaikki säästävät aikaa ja rahaa, kun tarjouspyyntöjen lähettely lukuisille kokouspaikoille saadaan karsittua pois arvoketjusta.

icons8-chevron-right-50

Myy kokoustiloja reaali-ajassa

icons8-money-bag-50

Lisää tuloja uudesta myyntikanavasta

icons8-happy-50

Parempi asiakaskokemus

icons8-timer-50

Säästä aikaa kaikilta sidosryhmiltä

Hyödyt yhteistyökumppaneille

Oletko yksi seuraavista?

Matkatoimisto

Matkatoimistot pystyvät tarjoamaan yritysasiakkailleen yli 250 000 kokoushuonetta globaalisti omalla brändillä. Helppo tapa avata uusi liiketoimintamalli ja parantaa asiakaskokemusta kerta heitolla.

Online matkatoimistot

Verkossa toimivan matkatoimiston on helppo tarjoata yritysasiakkailleen mahdollisuus kokoustilojen online varaamiseen. MeetingPackagen REST API rajapinnat mahdollistavat sinun räätälöidä varaustoiminnallisuus sinun olemassa oleviin palveluihin.

Matkailunedistäminen

Kohdematkailun edistämiskeskuksena voit tarjota asiakkaillesi juuri siitä paikasta, missä toimit kokoustiloja asiakkaillesi. Juuri sinulle räätälöidyn varausmoottori tai sivuston tekeminen käy muutamissa minuuteissa. Sinun logo, värit ja valitut kokouskohteet on käytettävissä asiakkaillesi heti.

Vahvista palvelutarjontaasi

Ylitä asiakkaiden odotukset

Tämän päivän liikematkustajat osaavat käyttää verkkopalveluita ja vaativat sujuvaa ja nopeaa palvelua. Online saatavuuden ja hinnan näyttäminen on perusvaatimus ja nyt se on mahdollista myös kokous- ja juhlatiloille. Lisää tämä mahdollisuus yritysasiakkaillesi ja kasvata liikevaihtoa samalla, kun tarjoat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen.

Yksi yhteistyökumppaneista

CWT Pohjoismaat, Italia, Espanja, Latvia ja Liettua on valinnut MeetingPackagen

Pohjois-Euroopan markkinat ovat etsineet jo vuosia helpon tavan varata kokoustiloja verkosta. MeetingPackagen kanssa keskustellessa kävi pian selväksi, että olemme löytäneet oikean partnerin. Nuori yritys, jolla on ymmärrystä toimialasta ja ketterä kehittämään palveluitaan. Lisäksi he ovat aina valmiita venymään päästäksemme yhteisiin tavoitteisiin.

Says Pernilla Andrén, Senior Director Nordic M&E.

CWT Easy Meetings

Yhteistyökumppaneille

Joustavat REST API rajapinnat & integraatiot

Ymmärrämme kuinka tärkeää on hyvät API rajapinnat ja siten integraatiot nykypäivän liiketoiminnassa. Siksi voimme räätälöidä palvelun juuri sinulle sopivaksi ja juuri sinun näköiseksi. Haluat sitten käyttää meidän White Label ratkaisua tai räätälöidä täysin sinulle sopivan kokous- ja juhlavarausten kokonaisuuden. Asiakkaamme kuten CWT Easy Meetings käyttää White Label ratkaisua, kun taas osa matkatoimisto-yhteistyökumppaneistamme käyttävät MeetingPackagea tehdäkseen varaukset asiakkaillensa. Vaihtoehdot ovat yhtä laajat, kuin sinun mielikuvitus.

LUE LISÄÄ

Muutamia yhteistyökumppaneita