Valikko

Konferenssitilat, saunatilat ja yms. uniikit tilat

Tarjoa uniikki ostokokemus asiakkaillesi ja myy jopa monimutkaiset palvelutarjoamat helposti MeetingPackagen palveluilla. Palveluitamme käyttävät niin saunatilat, messukeskukset, konferenssitilat, kongressitalot, kartanot, laivat & veneet, yms. hieman erikoisemmat kokous- ja juhlapaikat. Liity mukaan ja myy verkossa palveluita, mitä et ennen ole voinnut selkeästi esittää asiakkaille tarjottavaksi.

Hyödyt sinulle

Increase booking conversions

Lisää vahvistuneita kauppoja

Kasvata näkyvyyttäsi asiakkaille sivuiltasi ja sadoissa MeetingPackagen jakelukanavissa. Selkeä asiakaskokemus, dynaaminen hinnoittelu ja saatavuuden näyttäminen nostavat sinun konversion yli 70 % saaduista tarjouspyynnöistä.

Save time at work

Säästä aikaa

Ei enää päivityksiä moniin eri sivustoihin, kun kaikki hoituu MeetingPackagen kautta muihinkin kanaviin. Lisäksi sinun ei tarvitse enää lähetellä tarjouspyyntöliitteitä tai tehdä muutoksia tarjoukseen. Säästät viikossa kymmeniä tunteja ja voit oikeasti palvella asiakasta tärkeissä asioissa.

Real time meeting rooms sales

Reaali-aikainen saatavuus

Voit myydä kokous- ja juhlatiloja reaaliajassa online-saatavuudella. Määritä itse haluamasi palvelut ja tilat online myyntiin ja voit jättää esim. isommat paketit tai tilat perinteiseen myyntimalliin, missä sinä vahvistat lopullisen kaupan. Tämä nopeuttaa huomattavasti myyntiä sillä sinun ei tarvitse enää vastata “tilat on jo varattu” tarjouspyyntöihin.

Ole erilainen

Ylitä asiakkaiden odotukset heti ensi kohtaamisella

Haluamme asiakkaiden saavan parhaimman mahdollisimman kokemuksen jo siinä vaiheessa, kun etsitään mahdollista kokous- ja juhlapaikkaa. Käytä aikasi oikeasti asiakkaan palvelemiseen. MeetingPackage ohjelmisto hoitaa muistutukset päätöksentekopäivämääristä ja muista tylsemmistä pakollisuuksista. Ota yhteyttä niin näytämme demon muodossa, mitä tarkoitamme.

Konfrenessitilat, Saunatilat, muut uniikit kokoustilat

Varausmoottori kokous- ja juhlatiloille

Myy kokous- ja juhlatiloja reaali-aikaisesti online saatavuudella suoraan omilta kotisivuilta. Ei komissiota ja varausmoottori on sinun väreillä ja logolla.

LUE LISÄÄ
Varausmoottori kokous- ja juhlatiloille

Konfrenessitilat, Saunatilat, muut uniikit kokoustilat

Hallinnoi palveluista yhdestä paikasta

MeetingPackage tarjoaa intuitiivisen ja helppokäyttöisen myynninhallintajärjestelmän. Kirjaudut vain selaimella sisään ja lataa tuote- sekä palvelukatalogit hintoineen. Asiakkaat voivat varata palveluita jo kokousta ja juhlaa varatessaan...jos niin haluat. Kaikesta päätät sinä.

LUE LISÄÄ
Hallinnoi palveluista yhdestä paikasta

Konfrenessitilat, Saunatilat, muut uniikit kokoustilat

Kansainvälinen jakeluverkosto

MeetingPackagen kautta pääset käsiksi satoihin jakeluverkostoihin globaalisti. Kokous- ja juhlapaikkasi on näkyvillä varattavaksi asiakkaille, joihin et muuten pääse käsiksi. Kuten suuryritysten intranettiin, suurten matkatoimistojen yritysasiakkaille, assistenttiverkostojen sisäisille jäsenille, yms. Tiivistettynä MeetingPackagen kanssa lisää näkyvyyttä ja varausten määrää.

LUE LISÄÄ
Kansainvälinen jakeluverkosto