Valikko

KOKOUSMYYNNIN HALLINTA HOTELLIKETJUILLE

Lisää kokous- ja juhlatilojen myyntiä helpolla myynninhallintajärjestelmällä. MeetingPackage on ainoa palvelu, joka mahdollistaa myynnin sadoissa eri jakelukanavissa, dynaamisen hinnoittelun ja online saatavuuden kokous- ja juhlatiloille sekä palveluille.

Miksi käyttää MeetingPackage palveluita?

Hyödyt hotelliketjuille

MeetingPackage kokousmyynnin hallintajärjestelmän avulla saat kokoustilat online-myyntiin, voit asettaa dynaamiset hinnat selkeästi esille eri palvelukokonaisuuksista ja voit mahdollistaa online -maksamisen asiakkaille valittuihin kokoustiloihin tai kokouspaketteihin. Lisäksi sinun ei tarvitse enää lähetellä lukuisia sähköposteja tai muokata tarjouspyyntöliitteita, saat nostettua konversioasteen samalla tasolle, mitä hotellihuoneiden varaamisessa ja paljon muuta. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

icons8-money-bag-500

Kasvata liikevaihtoa

icons8-user-groups-500

Enemmän asiakkaita

icons8-timer-500

Säästä aikaa

icons8-update-500

Helpot integraatiot

Hyödyt hotelliketjuille

Hotelliketjut

Joustava API & Integraatiot

Joustavat REST API -rajapinnat ja integraation mahdollisuudet auttavat sinua käyttämään vain yhtä järjestelmää kokousmyynninhallintaan. Voit hakea tai tuoda online saatavuuden tiloille, dynaamiset hinnat, kokouspaikan ja tuotteiden kuvaukset ja paljon muuta juuri niin kuin sinulle sopii parhaiten. Erinomaiset integraatiot ovat tärkeä osa palvelun elinkaaressa ja auttaa sinua saamaan mahdollisimman tehokkaan myynnin kokous- ja juhlatiloille. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

LUE LISÄÄ

Online myynti ja dynaaminen hinnoittelu kokoustiloille

Päivitä kokous- ja juhlatilojen myyntisi

Kokoustilojen tehokas myynti on ollut haaste matkailualalla jo vuosikausia. Katteet ovat usein hyvät, mutta tehokas myynti on haaste. Vihdoinkin saat kokous- ja juhlatilat online myyntiin dynaamisilla hinnoilla. Samaan tapaan kuin hotellihuoneiden myynti toimii nykyään.

Mitä asiakkaamme sanovat

Matkailualaa koskettavan jokapäiväisen digitalisoinnin vuoksi hotelleilla pitää olla kokeneita ja luotettavia kumppaneita hyödyntääkseen kasvupotentiaalin. Kun kuulin MeetingPackage palvelutarjoamasta innostuin samantien. Integraatioprosessi oli nopea ja helppo. Saimme tarvittaessa apua heti. Jo muutaman viikon sisään saimme ison ulkomaalaisen asiakkaan pitämään tapahtuman tiloissamme. MeetingPackage avaa myös ovia Pohjoismaiden markkinoille. MeetingPackagelle on iso rooli kokousmyyntimme digitalisoinnissa.

     Unique Hotels, Tallin

MeetingPackage for Hotel chains

Hotelliketjut

Kokous- ja juhlatilojen varausmoottori

Aseta kokousvarausmoottori sivuillesi muutamassa minuutissa ja muuta tarjouspyynnöt toteutuneeksi kaupaksi yli 70 % konversioasteella. Yli asiakkaan odotukset ja nopeuta kokoustilojen myyntiä. Tässä vain muutama hyöty. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

LUE LISÄÄ
Kokous- ja juhlatilojen varausmoottori

Hotelliketjut

Sales & Catering - Helppo ja nopea käyttää

Pilvipohjainen Sales & Catering myynninhallintajärjestelmä juhla- ja kokoustiloille. Helppo ja nopeakäyttöinen työkalu nostaa kokouspalveluiden myynnin uudelle tasolle. Luo räätälöityjä ja brändättyjä tarjouksia ilman liitteitä ja sähköpostien lähettelyä. Aseta kokoustilojen ja -paikan tiedot muutamalla klikkauksella asiakkaalle näkyväksi. Tuotteiden ja palveluiden hinnoittelu on dynaamista ja online saatavuuden saa päälle yhdellä klikkauksella. Monimutkaistenkin palveluiden myynti ja esittely on helppoa. Säästät aikaa tunteja per viikko manuaalisista tehtävistä lisäarvoa tuottavaan asiakaspalveluun.

LUE LISÄÄ
Sales & Catering - Helppo ja nopea käyttää

Liity mukaan tekemään kokoustilojen myynnistä hauskaa

Muutama esimerkki hotelleista, jotka haluavat tehdä kokoustilojen myynnistä yhtä vaivatonta kuin hotellihuoneiden myynnistä.

Hotelliketjut

Kansainvälinen jakelujärjestelmä

Hallinnoi kokoustilojen myyntiä ja inventaarioita yhdestä työkalusta satoihin eri kokousvarauskanaviin kuten matkatoimistoille, online-matkatoimistoille, matkailunedistämisorganisaatioille, yritysmatkailuportaaleihin, suurten yritysten intranetteihin, julkisenhallinnon varauskanaviin, yms. Näkyvyyden lisääminen kokoustiloille ei ole koskaan ollut näin helppoa.

LUE LISÄÄ
Kansainvälinen jakelujärjestelmä

Hotelliketjut

Analytiikka & Raportointi

Säästä aikaa ja maksimoi liikevaihto. Räätälöitävä raportointi ja analytiikka auttaa sinua ohjaamaan ja seuraamaan kokoustilojen myyntiä juuri niin kuin sinä haluat. Tavoitteiden asettaminen ja seuranta auttaa sinua kehittämään myyntiäsi oikeaan suuntaan. Haluamme auttaa sinua kasvattamaan myyntiäsi.

LUE LISÄÄ
Analytiikka & Raportointi

Muita hyödyllisiä toiminnallisuuksia

Hotelliketjuilla on paljon vaatimuksia kokous- ja juhlatilojen myyntiin liittyen, jotta tulokset saadaan mahdollisimman hyviksi.

Inbox MeetingPackage

Selkeä tilaukset -kansio

Tilaukset kansiosta (inbox)  kokouspaikka näkee nopeasti yhdellä vilkaisulla, mitkä tarjoukset/tilaukset vaativat toimenpiteitä ja huomiota. Voit muokata näkymää sinun myyntiorganisaatiolle mieleiseksi ja näin tekeminen ohjautuu intuitiivisesti oikeaan paikkaan selkeän käyttöliittymän avulla.

Online payment

Online maksaminen

MeetingPackagen myynninhallintajärjestelmästä voit asettaa muutamalla klikkauksella online -maksut käyttöön valittuihin huoneisiin, kokouspaketteihin tai palveluihin, joita haluat myydä samantien sivuiltasi. Näin voit asettaa esimerkiksi “early bird” hintoja myös kokoustiloille, missä peruutusehdot ovat tiukempia, mutta hinta on hieman alhaisempi. Käytämme Stripe -palvelua maksukanavana, mutta pyynnöstä avaamme myös muita maksukanavia.

User rights

Käyttöoikeuksien hallinta

Joustava ja selkeä käyttäjien hallintapaneeli helpottaa sinua jakamaan käyttöoikeuksia ja näkymiä erilaisille käyttäjille. Voit päättää kuka näkee laskutustiedot, voi muokata kokouspaikan ja -tilojen tietoja, kuka voi käyttää kalenteria, ketkä vastaanottavat tilaukset ja paljon muuta.

Customer data

Asiakastietojen hallinta

Valitse haluatko hallita asiakastietoja MeetingPackagen myynninhallintajärjestelmässä vai/tai integroida tiedot suoraan sinun omaan tietokantaan kuten vaikkapa CRM, ERP tai PMS järjestelmään. Online ja offline (puhelut ja sähköpostit) myynti on nopeaa ja helppoa joka tapauksessa.