Menu

Unikker Lokationer og Eventsteder

Tilbyd en unik bookingoplevelse til dine kunder. At håndtere tilgængelighed og prissætning på dine mødelokaler, har aldrig været nemmere. Strømlin din salgsprocess samtidigt med, at du reducerer omkostningerne.

Mange fordele

Increase booking conversions

Øg konversionen

Boost din lokations synlighed via MeetingPackage’s distributionsnetværk og fra din egen hjemmeside. Fang nye og eksisterende kunder og se hvordan din konversionsrate øges med over 70%.

Save time at work

Spar tid

Det er slut med at opdatere adskillige kanaler. Rediger mødelokaler, priser, billeder og tilgængelighed på platformen fra MeetingPackage. Vi sikrer, at al data er opdateret på tværs af vores globale distributionsnetværk.

Real time meeting rooms sales

Salg i realtid

Du kan sælge dine mødelokaler i realtid og modtage bookinganmodninger. Håndtér kommunikationen med dine kunder via vores Order Management side og overstig dine kunders forventninger, ved at håndtere deres anmodninger i en strømlinet og effektiv process.

VÆR ANDERLEDES

Overrask dine gæster

Vi ønsker at vores bookere skal få den bedste bookingoplevelse, som vi kan levere. Det er dét, som driver os. Hvis du tilbyder en skræddersyet service og ønsker både at øge salget, mens du bibeholder et højt kundeservice niveau, så har vi løsningen til dig.

FOR UNIKKE LOKATIONER OG EVENTSTEDER

Online Booking Engine

Sælg dine mødelokaler i realtid, direkte fra din hjemmeside med nul kommission. Personliggør din Booking Engine og sælg skræddersyede tilbud.

LÆS MERE
Online Booking Engine

FOR UNIKKE LOKATIONER OG EVENTSTEDER

Administrér dine services fra én platform

MeetingPackage tilbyder en fleksibel salgsløsning, med skræddersyede services til dine kunder, når de vil planlægge unikke events, store som små.

LÆS MERE
Administrér dine services fra én platform

FOR UNIKKE LOKATIONER OG EVENTSTEDER

Global Uddelingssystem

Få adgang til den globale kundebase via vores globale distributionsnetværk. Øg din traffik og dine bookinger.

LÆS MERE
Global Uddelingssystem