Menu

Online Booking Engine til Mødelokaler

Sælg dine mødelokaler og services online i realtid, med fleksibel prissætning. Modtag bookinger og RFP's med det samme, via din egen hjemmeside med vores Booking Engine.

Bestil en Demo

Online Booking Engine til Mødelokaler

Salg gjort nemt

Traditionelle forespørgselsskemaer er uddaterede, timer bliver spildt på at gennemgå RFP'er med meget lille konversionsrate. Du kan ændre denne trend ved vores Booking Engine til mødelokaler og optimer dit salg, helt uden kommission, direkte gennem dine kanaler.

Salg gjort nemt

Fordele for dig

icons8-search-500

Vis dine tilbyd i detaljer

icons8-shopping-cart-500

Øg dit mersalg

icons8-timer-500

Spar timer på arbejde

icons8-money-bag-500

Konversionsrate over 70%

Vær hurtig

Sælg i realtid

I dag kan du sælge dine mødelokaler med samme lethed, som du sælger dine øvrige værelser! Tænd for den direkte bookingfunktion og sælg dine mødelokationer med det samme. Alternativt kan du vælge at modtage bookinganmodninger og selv sende bookingbekræftelser til dine kunder.

Kundernes historier

Vores kunder tror på det samme som os

Vi teamede op med MeetingPackage, både med deres Globale Distributions Kanal og senest har vi implementeret Booking Engine systemet på vores hjemmeside. Et uafhængigt hotel som os skal arbejde hårdere på, at finde nye løsninger til vores kunder. Vi ønsker, at yde ekstra service, ved at tilbyde de nyeste digitale løsninger.

     Päivi Laine, CEO at Hotel Haaga Central Park

Booking Engine systemet giver os et fyldestgørende system, so håndterer vores online booking af mødelokaler, direkte fra vores hjemmeside. Vores mødelokaler bliver fremvist smukt, i højkvalitets billeder og detaljeret information, så vores kunder kan se vores faciliteter og deres tilgængelighed. Det er nemt at opsætte og let at bruge. Tak for den support vi har fået fra MeetingPackage.com og deres team. Vi har nu fuldt integreret Booking Engine i vores system.

Anabell Gillespie, corporate sales manager of Malone Hotel Lodge Belfast

FUNKTIONSDAGBOG

Har du allerede en funktionsdagbog?

Som en Booking Engine partner, kan du få fuld adgang til vores funktionsdagbog. Brug den dagligt, så du kan administrere både online og offline bookinger. Det er utroligt nemt at benytte. Hvis du allerede har vores funktionsdagbog, kan vi tilbyde dig en fuld integrering med vores MeetingPackage platform.

Har du allerede en funktionsdagbog?

NEMT AT IMPLEMENTERE

Skab din widget på få minutter

Skab din Booking Engine og implementér den på din hjemmeside, det tager få minutter. Vælg farver og opsætning (vertikal eller horisontal) af din widget. Kopier og indsæt script til din hjemmeside.

Skab din widget på få minutter

Online Booking Engine til Mødelokaler

Nem booking

Spar tid og øg konversionsrate, mens du tilbyder en ekseptionel brugeroplevelse til din hjemmesides brugere.

Nem booking

Fordele for dine kunder

icons8-happy-500

Skræddersyet oplevelse

icons8-coins-500

Salgsfremmende og forhanl rater

icons8-language-500

Tilgængelig på flere sprog

icons8-iphone-500

Responsivt system

Booking Engine kunder

Visse steder som allerede benytter Booking Engine løsningen, for at booste deres M&E salg:

Skab Booking Engine på minutter

Når vi siger, at det tager minutter at skabe en Booking Engine til møder og events, så mener vi det. Se denne korte video, som viser dig hvor nemt det bliver gjort. Når du har implementeret den, kan du reklamere for dine møde og event faciliteter og services, på samme måde som hotelværelser eller fly har reklamer på søgemaskiner. Det er nemt at udregne ROAS, da konversionsraten øges signifikant, da kunderne ikke længere skal spørge: “Er lokalet ledigt?” og “Hvad koster det/hvad er den totale pris?”.

 

Vi har din ryg!

Løsninger til