Menu

LOKALE MANAGEMENT FOR HOTELKÆDER

Øg din MICE indtægt med en brugervenlig management software. MeetingPackage er den eneste platform for muliggør, at du kan føre status på din business på tværs af hundredevis af kanaler og udbyde en fleksibel prissætning, så du kan optimere din indtjening, samt give sit salg et boost ved at muliggøre bookings her og nu.

HVORFOR BENYTTE VORES MANAGEMENT SOFTWARE?

Fordele for hotelkæder

Ved at bruge MeetingPackage management software, får du et væld af fordele: Du sparer tid, øger din konvertetingsrate og forstørrer din kundekreds. Spar gennemsnitligt 80 timers arbejdstid ugentligt, fremvis dine mødefaciliteter til en stor, international kundebase gennem den hurtigstvoksende GDS og øg din konverteringsrate fra RFP's til gennemførte bookinger med 70%. Alle disse fordele, med bare ét værktøj.

Increase revenue

Øg din indtægt

GDS

Få flere kunder

Saving time at work

Spar tid på manuelle opgaver

Catering software integration

Nem integration - Brug kun én software

Fordele for hotelkæder

LOKALE MANAGEMENT FOR HOTELKÆDER

Bring dit M&E ind i det 21. århundrede

At håndtere flere lokationer, samtidigt med at du maksimerer både investering og indtægt, kan være en udfordring. Vi er her for at hjælpe dig.

HOTELKÆDER

Fleksibel API og Integrering

Hos MeetingPackage tror vi på, at du skal kunne håndtere alle dine Møde & Event bookinger samme sted, med mindre stress. Vores fleksible REST API struktur tillader integration med adskillige softwareudbydere. Tilgængelighed, pris og bookings samarbejder gnidningsfrit mellem MeetingPackage systemet og din in-house software, og vice versa. Kan dit system håndtere det? Kontakt os og få mere at vide.

LÆS MERE

Vores kunder siger

Den digitale udvikling påvirker hotelindustrien hver dag. For at udnytte markedets den digitale vækst , skal hotellerne samarbejde med erfarne og tillidsfulde partnere. Da jeg hørte og MeetingPackage blev jeg spændt, da både selve produktet og deres service er helt i top. Ud over det, så er integrationen nem og vi fik hjælp med det samme, når vi havde brug for det. Det føltes faktisk som om, vi havde dem siddende på vores kontor. Vi har kørt med MeetingPackage på vores hjemmeside i 2-3 uger og vi har allerede modtaget bookinger, blandt andet en international kunde som skal afholde deres event hos os. Det kan vi takke MeetingPackage for, som også har åbnet det nordiske marked op for os. Den digitale udvikling har fået en god start hos os og det er i store dele på grund af MeetingPackage.

     Unique Hotels, Tallin

MeetingPackage for Hotel chains

HOTELKÆDER

Booking Engine til Møder & Events

Implementér vores Booking Engine på din hjemmeside på kun få minutter og få din konverteringsrate fra RFP's til over 70% bekræftede bookinger. Overstig forventningerne fra både eksisterende og nye kunder, samtidigt med at du strømliner salgsprocessen på dine mødesteder. Fordelene er mange...

LÆS MERE
Booking Engine til Møder & Events

HOTELKÆDER

Salg & Catering - Mindre stress og besvær

Administrér dine lokationer fra alle steder i verden, med vores management software. Det bliver en nemt at få adgang til alle de værktøjer du har brug for, for at øge dit M&E salg. Skab tilbud, kontrakter og hold nemt overblikket. Definér etage planer og rummål, fremvis billeder, menuer og lav opgørelser over inventar med kun få klik. Reducér tiden brugt på administration af forespørgsler og ordrer fra timer til minutter!

LÆS MERE
Salg & Catering - Mindre stress og besvær

Tilmeld dig revolutionen

Nogle hotelkæder har meldt sig ind i vores mission, om at gøre mødebooking ligeså let som booking af hotelværelser.

HOTELKÆDER

Global Distribution System

Administrér dine mødelokaler samt dets inventar fra bare én platform, og opfater med det samme hundrevis af mødebooking kanaler som TMC, OTA, DMC, korporative intranet, assisterende grupper og mange flere. Fang nye kunder og øg din synlighed. Det har aldrig være mere simpelt og hurtigt.

LÆS MERE
Global Distribution System

HOTELKÆDER

Analyse og Rapporteting

Spar tid og øg din indtægt. Vores fleksible rapportering giver dig præcist hvad du har brug for, for at opnå dine mål, samtidigt med at du reducerer stressen. Hvad end du bruger MeetingPackage analytics, din egen eller ville ønske du havde skræddersyede rapporter, så er vi her til at hjælpe dig med, at få din business til at vokse.

LÆS MERE
Analyse og Rapporteting

Andre smarte funktioner

For hotelkæder kræves der en ekstra indsats, for at salg og udlejning kan foregå som en let proces.

Inbox MeetingPackage

Nem indbakke

Fra indbakken kan salgsteamet nemt se, hvilke forespørgsler og bookinger som kræver opmærksomhed. Du kan filtrere dine søgeresultater, så de passer til det du leder efter. Den intuitive brugeroplevelse sparer værdifuld tid for dit salgsteam, sammenlignet med traditionelle e-mail indbakker.

Online payment

Online betalinger

Med MeetingPackage og vores cloud-baserede management software, kan du nemt og sikkert skifte til online betalinger og bestemme hvilke lokaler og pakkeløsninger du vil sælge online. Vi tilbyder integreret service med Stripe og, hvis det ønskes, andre betalingsløsninger.

 

User rights

Steders brugerrettigheder

Organisér dit kontorarbejde og gør livet nemmere. Bestem hvem som modtager bookingemails, hvem som kan redigere lokationsdetaljer, funktionsdagbogen samt håndtering af rapporter og meget mere.

Customer data

Administrér din brugerdata

Håndtér dine kunders data via vores MeetingPackage platform eller integrer dine kunders data med din egen database. Håntering af både online og offline bookinger er blevet endnu hurtigere!