Menu

Globalt Uddelingssystem

Ved at tilmelde dig MeetingPackage, får du adgang til den internationale kundebase, fra hundrevis af vores partnere.

Globalt Uddelingssystem

Det hele på ét sted

Hold din online profil opdateret dagligt, på mange sprog og over hundrevis af af vores partneres kanaler. Øg din globale synlighed ved at opdatere dine priser og tilbud, fra en enkelt platform. Spar mange timer, som ellers ville være brugt på administration og boost dine M&E bookinger!

Det hele på ét sted

Globalt Uddelingssystem

Udvid din kundebase

Øg din lokations synlighed over hele verden og fang nye firmakunder, via vores distributionspartnere.

Udvid din kundebase

Vores netværk vokser hurtigt

Vi tilbyder mange forskelligartede løsninger til vores partnere

White Label

Firmaer som Carlson Wagonlit Travel, ITP og mange andre TMC’s, bruger vores white label løsning, til at tilbyde deres klienter en selvbetjent M&E booking channel.

Affiliate Network

Bloggere og mindre online agenturer, benytter vores affiliate engine til at hjælpe deres kunder finde den perfekte lokation til deres møder. At skabe en widget eller et affiliate link er nemt. Læs mere omkring vores Affiliate Solution.

API

OTA’s og andre etablerede online virksomheder bruger vores API forbindelser. Vores API giver vores partnere adgang til deres hjemmeside, og sender bookinger tilbage til MeetingPackage’s platform.

Tænk stort

Verden ligger ved dine fingerspidser

En enkelt platform giver dig synlighed til millioner af firma-bookere verden over. Vil du boose din business? Hvad venter du på.

CWT, en glad partner

CWT Easy Meetings

Det nordiske marked har i mange år ledt efter et mødebookings-space. Da vi blev kontaktet af MeetingPackage, fandt vi det perfekte match. Et ungt firma med en stor forståelse for markedet, samt en fleksibel tilgang til deres egen udvikling. De er altid villige til at gå den ekstra mil, for at gøre vores fælles success mulig.

     Pernilla Andrén, Senior Director Nordic M&E

Til dig

Tredjeparts kanal ved efterspørgsmål

Vi er glade for, at samarbejde med den tredjeparts kanal, som forsyner dit hotel med M&E business. Vi sørger for, at du ikke skal bekymre dig om, at opdatere dit indhold over noget som helst ekstranet igen.

Nogle af vores partnere

Vi har din ryg

Løsninger til