Menu

INTUITIV, AUTOMATISERET SALGSSTYRING AF SPILLESTEDER

Sælg dine mødelokaler lige så nemt som du sælger dine gæsteværelser.

FOR VENUES

Slut med spammy eRFP’er eller lange e-mailudvekslinger med kunder, der forsvinder, før de får en bekræftelse. Vores cloud-baserede software giver dine gæster mulighed for at booke dine møde- og eventlokaler på få minutter, ikke timer. Øg din synlighed og dine konverteringsrater, og brug mindre tid på at gøre begge dele.

FOR PARTNERE

Tilbyd dine erhvervskunder en selvbetjeningsløsning til møder og events, der gør deres liv lettere og åbner en ny indtægtskilde for din virksomhed. Giv dine kunder adgang til over 250.000 mødelokaler i hele verden ved hjælp af vores white-label-løsning eller affiliateprogram.

FOR PLANLÆGGERE AF ARRANGEMENTER OG VIRKSOMHEDER, DER BOOKER

Taxaer, jetfly, villaer, frokost – du kan booke alt i verden online, og nu kan du også booke mødelokaler. Vi har skabt den eneste globale online markedsplads for møde-, konference- og eventlokaler med tilgængelighed i realtid, så du kan booke det perfekte lokale med et enkelt klik på en knap.

Hotel Tech Awards 2022

Voted #1 Online Venue Booking Platform Globalt

Vi er stolte og ydmyge over denne tillidserklæring fra hotelejere over hele verden. I denne tid burde det ikke være så svært at købe og sælge M&E-tjenester, som det er, og vi er her for at hjælpe med at gøre skiftet til digitale, automatiserede processer så hurtigt og nemt som muligt for vores kunder.

Læs pressemeddelelsen
Voted #1 Online Venue Booking Platform Globalt

API og integrationer

KOMPLETTE DATA I REALTID TIL SALG

MeetingPackage integreres med din eksisterende software og sender nye oplysninger i begge retninger, så tilgængelighed, priser og oplysninger om mad og drikkevarer altid er opdaterede. MeetingPackage API har den største mængde forbindelser i Meetings & Events branchen.

LÆS MERE

Booking motor

PROBLEMFRI DIREKTE M&E-RESERVATIONER FRA DIT WEBSTED

Dine gæster reserverer værelser og spisesteder på dit websted, og nu kan de også reservere dine møde- og eventlokaler. Du kan opsætte vores online bookingmotor på få minutter uden nogen ekspertise i kodning og se dine konverteringsrater stige (uden provision, naturligvis).

LÆS MERE
PROBLEMFRI DIREKTE M&E-RESERVATIONER FRA DIT WEBSTED

Business Case-beregner

HVOR MEGET KOSTER DET AT FORTSÆTTE MED AT GØRE TINGENE PÅ DEN GAMLE MÅDE?

Hvad er afkastet - i hårde tal - af en direkte bookingmotor for dit sted? Mindre arbejdskraft og lavere omkostninger. Højere konverteringer og højere fortjeneste. Lad os regne det ud.

BEREGNE FORDELE

Vidensbase

Har du brug for hjælp til at bruge MeetingPackage-tjenester?

Via MeetingPackage Knowledge Base kan du søge svar på de mest almindelige spørgsmål, se "hvad der er nyt" fra produkt-/funktionsopdateringer, eller anmode om adgang til vores API-bibliotek.

LÆS MERE
Har du brug for hjælp til at bruge MeetingPackage-tjenester?

Salgsstyring af spillesteder

ADMINISTRERE DET HELE PÅ ÉT STED

MeetingPackage hjælper dig med at holde styr på indholds- og lagerstyring, hvilket sparer tid og forbedrer salgsmarginerne. Dynamisk prissætning forbedrer belægning og indtjening, mens opdaterede tilbud giver dine gæster mulighed for at tilpasse deres bookinger.

LÆS MERE
ADMINISTRERE DET HELE PÅ ÉT STED

Medlem og partner af

Book mødelokaler

FIND DET PERFEKTE LOKALE TIL DIT NÆSTE MØDE

Udforsk over 250.000 steder i hele verden. Book eller send en forespørgsel med et enkelt klik på en knap.

UDFORSKE SPILLESTEDER

Vi har dig dækket ind

Løsninger til

Webinarer for spillesteder

HVORDAN MAN SÆLGER MØDELOKALER

Se vores serie af webinarer om automatisering og forbedring af dine salgsprocesser inden for M&E. Tilmeld dig det næste live-event, eller gå på opdagelse i vores bibliotek med yndlingsemner som integration med OPERA og tips til genopretning af pandemier.

REGISTRER

Analytics

Udnyt det fulde potentiale af digital annoncering

Med vores Booking Engine kan du måle hele pipelinen fra det allerførste annonceklik og frem til den faktiske begivenhedsdato med den samlede værdi af begivenheden.

LÆS MERE
Udnyt det fulde potentiale af digital annoncering