Menu

BOOK MØDELOKALER OG LOKATIONER

Nem at bruge, intet bookinggebyr, over 250.000 mødelokaler at vælge imellem verden over.

Til Lokation

MeetingPackage tilbyder en unik, cloud-baseret lokale management software, som gør det muligt for hoteller og andre eventudbydere, at udleje deres møde – og eventlokaler hurtigere og mere effektivt. Med dynamisk prissættelse og samarbejde med mellem lokale og globale platforme, kan lokaleudlejere øge deres salg, samt få udlejning indenfor minutter i stedet for timer.

Til Partnere

Firmaer som Carlson Wagonlit Travel og mange andre TMC’s bruger vores White Label løsninger, for at give deres kunder muligheder en selvbetjenet M&E booking. Vores system arbejder bedst med mindre onlineudbydere og rejsebloggere. MeetingPackage er en af verdens førende udbydere af M&E løsninger og dette gør vores API forbindelse en go-to for OTA’s og hoteludbydere, som vil have lokaleinformation på deres hjemmesider.

Til Mødebookere

Vores løsning tilbyder over 250.000 lokaler verden over på vores MeetingPackage platform. Det er nemt at søge efter specifikke lokaler, som møder både dine egne og dine klienters behov. Vælg det sted som passer best til dig og book enten direkte, eller anmod om et tilbud. Du kan nemt følge processen online med vores management konsol.

Populære mødebyer

MeetingPackage har over 250.000 mødelokaler og konferencesteder verden over, så du kan finde de bedste lokaler til alle dine fremtidige møder og events. Endelig kan du nemt administrere dine bookinger på ét sted.

HVOR DIT NÆSTE MØDE BEGYNDER

En global oversigt over tusinder af mulige lokationer

Hvad vores glade kunder tænker

MeetingPackage er nemt og hurtigt at gøre brug af. Det er nemt og bekvemt at finde et ledigt mødelokale, uden at skulle spilde tiden, ved at lede på adskillige hjemmesider og udbydere.

 Virpi, HELEN Oy, Executive Assistant

BOOKING ENGINE

Booking Engine til Mødelokaler

Implementér vores Booking Engine på din hjemmeside, og med få, nemme skridt, har du skabt muligheden for at forespørgsler bliver til lukkede kontrakter. Udlev dit M&E potentiale!

SE PRODUKT
Booking Engine til Mødelokaler

AFFILIATE PROGRAM

Tilmeld dig vores Affiliate Program

Begynd at tjene penge med vores MeetingPackage affiliate program. Tilmeld dig gratis og få afgang til verdens største oversigt over mødelokaler og eventsteder.

TILMELD DIG NU
Tilmeld dig vores Affiliate Program

SALG & CATERING

Salg & Catering - Mindre stress og besvær

Administrér nemt dit sted fra hele verden med vores cloud-baserede management software. Du kan både håndtere online og offline bookinger på få minutter. Definér rummenes størrelser, lav oversigt over bordplaner og skab kataloger over inventar med bare få klik. Reducér din egen og dit teams administrations til fra timer til minutter.

SE PRODUKT
Salg & Catering - Mindre stress og besvær

Medlem af og partner med

BLOG

Møde & Event Blog

Lister, tanker, tips, info-grafer, pressemateriale og alt andet relateret til møde - & event industrien.

LÆS MERE

Vi dækker dig ind

Løsninger til

Populære mødedestinationer