Juhlatilat Helsinki
Varaa juhlatila tai juhlapaikka Helsingistä

Varaa juhlatila Helsingissä

Meetingpackage.com on Helsingin nopeimmin kasvava juhlatilojen varauspalvelu, josta löydät kaikki kaupungin ravintolat, juhlasalit ja muut juhlatilat helposti. 

Sopiva juhlatila syntymäpäiville tai pikkujouluille? Oletko järjestämässä syntymäpäiviä, pikkujouluja, häitä, yritystapahtumia tai muita juhlia? Meetingpackage.comista löydät Helsingin vuokrattavat juhlatilat erikokoisiin tilaisuuksiisi. Olemme koonneet palveluumme yli 1000 erikokoista ja edustavaa juhlatilaa ympäri Helsingin ja pääkaupunkiseudun, löydät joukosta varmasti juuri sinulle sopivan tilan. Mukana ovat niin juhlahuoneistot kuin tilapalveluja tarjoavat kartanot, ravintolat ja hotellit.

Voit valita tilan keskeltä kaupungin sykettä, 500 henkeä vetävän auditorion, romanttisen mökin tai vaikkapa tunnelmallisen sijainnin meren ääreltä. Lisäämme palveluumme päivittäin uusia tilan tarjoajia ja seuraamme tarkoin asiakkaidemme toiveita tilojen tarjoamista palveluista. Ole rohkeasti yhteydessä, jos et löydä valikoimasta haluamaasi, voimme varmasti auttaa sinua. Minkälaista tilaisuutta olet järjestämässä? Etsitkö juhlavaa ja unohtumatonta tilaa esimerkiksi häätilaisuutta varten? Tutustu Helsingin alueen romanttisiin huviloihin ja kartanoihin tai katso uniikkeja kohteitamme, joista löydät taatusti poikkeuksellisen miljöön tilaisuudellesi. Vai miltä kuulostaisi kuunariristeily Helsingin saaristossa? Jos haet konferenssitilaa yli 100 hengen tilaisuudelle, pääkaupungin hotellien juhlatiloissa on runsaasti valinnanvaraa. Katso myös Helsingin alueen teatterit ja museot, jotka myös tarjoavat upeita tiloja suurillekin vierasmäärille.

Jos mielessä on illanvietto kaveriporukassa, pienikokoisemmat juhlahuoneistot, ravintoloiden kabinetit tai edustussaunat voisivat olla sopiva valinta juuri tähän tarkoitukseen. Katso myös tilat, joihin voit tuoda mukaasi omat juomasi ja ruokasi.

Miksi järjestäisit tilaisuutesi Helsingissä?

Pohditko vielä tilaisuutesi paikkakuntaa? Helsinki erinomaisine kulkuyhteyksineen on hyvä vaihtoehto tilaisuudelle kuin tilaisuudelle. Laaja palvelu-, kulttuuri- ja majoitustarjonta tarjoaa vieraillesi mahdollisuuden viettää aikaa kaupungissa pidempäänkin. Tuoreet nähtävyydet kuten Kauppatorin Allas, arkkitehtuuriltaan mielenkiintoinen Löyly tai juuri avattu nykytaiteen museo Amos Rex ovat vierailun arvoisia. Kannattaakin tutustua juhlatiloihin, joiden yhteydessä on mahdollisuus myös majoittua. Myös näitä löytyy kaupungista kaikenkokoisiin tilaisuuksiin, niin intiimiin pientilaisuuteen kuin suureen konferenssiin juhlatilaisuuksineen. Voit kääntyä myös puoleemme, autamme mielellämme sopivan tilan valinnassa. 

Ilmainen varaus

Varauksen tekeminen Meetingpackage.comin kautta ei maksa sinulle mitään. Voit samanaikaisesti tehdä tilaisuudestasi enintään viisi tarjouspyyntöä. Tarjouspyyntösi on voimassa 5 työpäivää. Tilauksesi on sitova vasta kun olet hyväksynyt juhlatilasta saamasi tarjouksen. Tilan tarjoajalla on tällöin oikeus periä peruutusmaksu käyttämättömästä varauksesta. Näin teet tarjouspyynnön tilavarauksesta Tehokas hakumme löytää sinulle juuri sopivan tilan. Voit tarkentaa haun tilaisuuteesi sopivan kokoisiin tiloihin. Valitse myös haluamasi lisäpalvelut kuten catering-palvelut, saunatilat tai ohjelmapalvelut. Osaan tiloihin voit tuoda omat ruokasi ja juomasi mukaasi, jotkin tilat voit varata jopa ilmaiseksi, kun sitoudut ostamaan ruokatarjoilut tilan tarjoajalta. Näin teet tarjouspyynnön:

  1. Valitse alue, missä haluat tilaisuutesi järjestää
  2. Kerro, minkälaiselle tilaisuudelle etsit tilaa
  3. Valitse tilaisuuden henkilömäärä
  4. Valitse tilaisuuden päivämäärä (näet kalenterista vapaat ajankohdat)
  5. Tarkenna hakuasi lisäpalveluilla
  6. Kun olet löytänyt mieleisesi vaihtoehdon, lähetä tarjouspyyntö

Tilan tarjoaja on sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.

 

Nearby locations: 
Helsinki%2C%20Etelä-Suomi%2C%20Suomi&pt=60.1674%2C24.9426