Mødelokaler og mødefacilitering i Aalborg
Mødelokaler i Aalborg
Packages of the city: 
945,00 kr.
8 - 365
Full-day package
4

Comwell Hvide Hus Aalborg is beautifully situated near Kildeparken - close to the centre of Aalborg.

Full-day package
555,00 kr.
8 - 365
Full-day package
4

Comwell Hvide Hus Aalborg is beautifully situated near Kildeparken - close to the centre of Aalborg.

Full-day package
550,00 kr.
30 - 220
Full-day package
3

Hvad enten du planlægger en virksomhedsoplevelse, en forretningskonference eller et personligt arrangement, sørger Radisson Blu Limfjord Hotel for

Full-day package
503,00 kr.
8 - 365
Half-day package
4

Comwell Hvide Hus Aalborg is beautifully situated near Kildeparken - close to the centre of Aalborg.

Half-day package
495,00 kr.
30 - 220
Half-day package
3

Hvad enten du planlægger en virksomhedsoplevelse, en forretningskonference eller et personligt arrangement, sørger Radisson Blu Limfjord Hotel for

Half-day package
0,00 kr.
5 - 70
Half-day package
4

10 minutter fra Aalborg centrum finder du Scandic Aalborg Øst. Med en beliggenhed lige ved motorvej E45, er hotellet ideelt til møder.

Half-day package

Hold dine møder i Nordens Paris – Aalborg

 

Aalborg, også kendt som Nordens Paris, byder foruden et langt barstrøg med et ungt og livligt nattemiljø, også på trendy caféer og en havnepromenade med udsøgte restauranter. Vil du derfor kombinere jeres møde i Aalborg med festlige indslag, så er Ålborg det oplagte valg.

 

Tilnavnet ”Nordens Paris” har byen fået blandt andet for sit barstrøg, Jomfru Ane Gade, der med sine mere end 20 beværtninger, værtshuse og diskoteker strækker sig længere end 150 meter. Det er den længste festgade, som du finder i Danmark, og ikke engang i København finder du et tilsvarende miljø, så koncentreret som det er tilfældet i Aalborg.

 

Aalborg i tiden

 

De første optegner af Aalborg går mere end 1.000 år tilbage. Byen ligger lige der, hvor Limfjorden snævrer ind og folk har siden år 900 brugt stedet til at krydse floden. Tilsyneladende har der fra ca. år 800 ligget en landsby på stedet, hvor den by, vi i dag holder møder i, har vokset sig ud fra.

Aalborg har alle dage været en livlig handelsby. Byen har haft købstadsrettigheder siden 1300-tallet, men også før da, var der trængsel på byens markedspladser. Aalborg har nydt godt af sin placering ved Limfjorden, der har gjort det nemt at sejle varer til byen, og selv i vikingetiden har der været trængsel af handlende på både Gammeltorv og Nytorv.

I dag er der stadig et livligt shoppingmiljø i Aalborg. Byen har lange strøg, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer, og flere stormagasiner, hvor du kan søge ly for regnen. Bymidten springer ud fra Nytorv, der udgør byens mest centrale plads. Herfra går bl.a. Bispensgade og et stykke derfra ligger gågaden Algade (strøget, som vi kender det i København). På Gammeltorv ligger byens gamle Rådhus, der bestemt også er et besøg værd.

 

Byen der er delt i to

 

Aalborg er af Limfjorden delt i to. På sydsiden af fjorden finder du selve Aalborg, imens nordsiden kaldes for Nørresundby. Det er muligt at krydse fjorden vha. en af de mange broer, der forbinder de to bydele.

Har du ingen specifikke præferencer for, hvor dit møde skal afholdes, så anbefaler vi, at du finder mødelokaler eller booker en mødepakke, på sydsiden af fjorden. Det er i selve Aalborg, at du finder det livligste bymiljø og de største attraktioner.

 

Mødefaciliteter i Aalborg

 

Hvad enten du ønsker at booke en mødepakke, komplet med morgenmad, frokost, kaffe og kage eller du blot foretrækker at finde et mødelokale, så er der flere muligheder i Aalborg. Byen har flere dedikerede mødefaciliteter og en lang række hoteller, der excellerer i at afholde både konferencer og møder fra alt imellem 2 til 50 deltagere. Aalborg er pga. sin centrale placering i Nordjylland og sin historie et eftertragtet sted at afholde møder.

 

Nearby locations: 

Transport frem og tilbage til dit møde

 

Aalborg er med sine over 100.000 indbyggere Danmarks fjerdestørste by. Det forpligter – også når det kommer til infrastruktur og transportmuligheder. I forbindelse med dit møde i Aalborg har du derfor nemt ved at komme frem og tilbage. Byen er lokaliseret ved E45 og har fra motorvejen 3 indgange til Aalborg og 1 indgang til Nørresundby. Hvad enten du beslutter dig for at afholde dit møde i City, Vest- eller Østbyen, er der derfor god mulighed for at komme frem og tilbage i bil.

Byen har også flere banegårde, og vil du tage toget til Aalborg i forbindelse med dit møde kan dette også være en mulighed. Regionaltog fra resten af Danmark, heriblandt Aarhus, Odense og København, stopper hele 4 steder i byen, nemlig på stationerne Lindholm, Vestbyen, Skalborg og Aalborg Station, imens lyntoget stopper på alle ovennævnte undtagen Skalborg. Der er forbindelse til byen hver halve time.

Du kan også tage toget direkte til dit møde. Aalborg har sin egen lufthavn, Aalborg Lufthavn, der er Danmarks tredjestørste. Der er fly direkte fra København til Aalborg, og kommer du en dag før dit møde eller vil du blive en dag ekstra, kan du logere dig på det nybyggede Aalborg Airport Hotel, der byder på 64 værelser i topmoderne stil.

Fra Aalborg Lufthavn er der forbindelse til centrum med taxa eller bus. I forbindelse med transportforliget i 2013 blev der afsat ca. 300 millioner kroner til opføring af en ny letbane, der forbinder lufthavnen med byen. Denne bliver rygraden i Aalborgs transportnet og er pt. stadig undervejs. 

Aalborg%2C+Region+Nordjylland%2C+Denmark&pt=57.0482,9.91939